ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερα πολύ ωραία events στο Καφενείο Πρόζακ

WIZ TEAM

Τρεις συναυλίες με local μουσικούς και ένα Christmas market, σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά μαγαζιά της πόλης, που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής!


Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου
Sung Mellow: It’s That Time Again

Oι εξαιρετικοί Sung Mellow επιστρέφουν για άλλη μια φορά στο Πρόζακ και ερμηνεύουν με τοβ δικό τους τρόπο κυρίως μπαλάντες από τον χώρο της τζαζ, καθώς και μπλουζ και φολκ κομμάτια. Αποτελούνται από τρεις καταξιωμένους και εξαίρετους μουσικούς της κυπριακής σκηνής, τους Αντρέα Παντελή στο πιάνο, Ερμή Μιχαήλ στην κιθάρα και Λευτέρη Μουμτζή στο τραγούδι.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 20:30.
6 ευρώ υπερτίμηση στο πρώτο ποτό.


Σάββατο 16 Δεκεμβρίου
Eleni Era Live

Η Ελένη Έρα επιστρέφει στο Πρόζακ για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία των δύο δίσκων της Rise Love (2019) και Younger Heart (2021). Η τραγουδοποιός χρησιμοποιεί τις σπουδές της στην κλασική μουσική και την αγάπη της για όμορφες ποπ μελωδίες και δημιουργεί ένα δικό της μουσικό κόσμο. Με το πιάνο, τον λουπαδόρο και τη βελούδινη φωνή της θα προσφέρει ένα ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό σετ.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 20:30.
6 ευρώ υπερτίμηση στο πρώτο ποτό.


Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου
Saint December & Alexis Makris

Κοπιάστε για μια βραδιά με country blues και alternative folk με τους Άλεξ Μακρή και Saint December. Ο Άλεξ Μακρής εξειδικεύεται σε fingerstyle κιθάρα και φωνητικά με ένα ρεπερτόριο που αποτελείται από διαχρονικές παραδόσεις blues, folk και jazz. Ένα μουσικό ταξίδι που εκτείνεται σε αρκετές δεκαετίες και αποτίει φόρο τιμής σε τοπικά στυλ και σε μοναδικές τεχνικές θρυλικών μορφών, ενώ ταυτόχρονα αγκαλιάζει τις σύγχρονες επιρροές. Το SAINT DECEMBER είναι το alternative folk μουσικό project του τραγουδιστή και τραγουδοποιού Christopher Malapitan με έδρα τις Βρυξέλλες. Βασιζόμενος στις εμπειρίες της ζωής του ως παγκόσμιος νομάς, φτιάχνει πρωτότυπα τραγούδια εξερευνώντας θέματα όπως παιδικές αναμνήσεις, αποδοχή του εαυτού του και το να ανήκεις. Στις ζωντανές μουσικές παραστάσεις του δημιουργεί μια οικεία εμπειρία συνδυάζοντας συναισθηματικά και
υποβλητικά τραγούδια με νοσταλγική αφήγηση. Παίζει τενόρο γιουκαλίλι.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 20:00.
5 ευρώ υπερτίμηση στο πρώτο ποτό.


Παρασκευή 15 με Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2023
Κρίστμας Μάρκετ δίπλα στο Πρόζακ!

13+ ντόπιοι καλλιτέχνες, εκθέτουν τη δουλειά τους λλίο πριν τα κρίστμας με έργα κεραμικής - χρηστικά τζιαι μη, εικονογραφήσεις μιτσιές τζιαι μεγάλες, χειροποίητες κούκλες τζιαι στολίθκια, κατάπελλλα accessories (ναι, με τρία λλου), κοσμήματα, πρωτότυπες τσάντες τζιαι ρούχα, χειροποίητα τζιερκά (κεριά...), βιβλία, πρωτότυπα μικρά έργα τζιαι πολλά άλλα. Κοπιάστε την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 τζιαι την Κυριακή 17 του Δεκέμβρη που τις 16:00 ως τις 21:00 για out-of-this-world ζεστό κρασί τζιαι τέχνη!

Στο common room δίπλα που το Πρόζακ.
Συμμετέχουν:
Beautiful, Magical & Wise
Γεωργία Μοδίτη
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Dimi Shoe
The Curious Curly
Happy New Fear
Homemade Goodness
Lash Dolls
Κεραμιδέα
Μαρία Αλωνεύτου
Πεφταστέρι
Twenty Three
Υφασματογραφίες


Info
Καφενείο Πρόζακ
Μέδωντος 3Α, Λευκωσία
Πληρ. 22104244