ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερες νέες «αμαρτωλές» προσθήκες στο μενού του Street Sins

WIZ TEAM

Ειδικά στο «Pink Killer» και στο «Indian Monster» δύσκολα θα αντισταθείς, ενώ και το «Captain Sins», που δύσκολα θα το βρεις σε άλλο εστιατόριο, είναι πραγματική απόλαυση.

Το Street Sins Burger επανέρχεται δυναμικά μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού και υπόσχεται ανεπανάληπτες γεύσεις, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα.

Όπως γράψαμε ξανά σε πρόσφατο άρθρο, το αγαπημένο μπεργκεράδικο της πρωτεύουσας ετοίμαζε τέσσερα καινούργια πιάτα για να εμπλουτίσει το μενού του, τα οποία φαίνεται πως ήρθε η ώρα να απολαύσουμε.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης τους Street Sins, Λάζαρος Κοτίδης, και ο σεφ Γρηγόρης Ποπραφκη, δούλεψαν πολύ και τελειωποίησαν τέσσερις νέες και πολύ ιδιαίτερες συνταγές, τις οποίος μπορείτε να δοκιμάσετε είτε επί τόπου, στο μαγαζί, είτε μέσω delivery ή take away.

Ο χώρος έχει ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί, έτσι ώστε να προσφέρει μια ακόμα πιο δυνατή εμπειρία στον κάθε Sinner που το επισκέπτεται για να απολαύσει το burger του!

Σε ότι αφορά στο «Pink killer», πρόκειται για ψωμάκια ατμού από παντζάρι, με γέμιση τραγανό μπακαλιάρο, μαγιονέζα βασιλικού και πικάντικη μαγιονέζα, καραμελωμένο ξιδάτο παντζάρι και κόλιανδρο.

Το «Indian monster» είναι ψωμάκι μπριός, με γαρίδα κάρυ, φρέσκο κρεμμύδι, μαρούλι και τραγανό κρεμμύδι.

Τρίτο έρχεται το «Hungry chicken», που πρόκειται για τραγανό κοτόπουλο πανέ από κορνφλέικς, μπέικον, σάλτσα hoisin και τζίντζερ, σαλάτα coleslaw, ντομάτα και μαρούλι.

Τέλος, το «Captain Sins» είναι Μπέργκερ Μπακαλιάρου, με σάλτσα αβοκάντο, μαγιονέζα βασιλικού και coleslaw παντζάρι, ντομάτα και μαρούλι. Ένα πραγματικά ιδιαίτερο μπέργκερ, που αξίζει να δοκιμάσεις, αφού δύσκολα θα το βρεις σε οποιοδήποτε άλλο εστιατόριο στο νησί!

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως ο χώρος έχει ανακαινιστεί και αναβαθμιστεί, έτσι ώστε να προσφέρει μια ακόμα πιο δυνατή εμπειρία στον κάθε Sinner που το επισκέπτεται για να απολαύσει το burger του!