ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερις καφετέριες που αγαπάμε πολύ το «έξω» τους

WIZ TEAM

Μας αρέσει πολύ ο καφές και η κουβέντα αυτή την περίοδο του χρόνου, ειδικά όταν έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε μια ωραία αυλή ή έναν ωραίο πεζόδρομο.

Το WiZ παρουσιάζει τέσσερεις χώρους σε Λευκωσία, Πάφο, Λεμεσό και Λάρνακα που βγάζουν τραπεζάκια έξω, προσφέροντας καλό καφέ και τη δυνατότητα για ψιλή κουβέντα στο όμορφο περιβάλλον τους.

Ερμού 271 Το δίχωρο

Ένα ιδιαίτερο, εναλλακτικό καφέ μπαρ στην παλιά Λευκωσία το οποίο στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό. Ένας ζεστός παρεΐστικος χώρος όπου μπορείς να απολαύσεις μυρωδάτο καφέ, πιατέλες με τυριά και φρούτα, κοκτέιλ, εκλεκτά κρασιά, νόστιμες τηγανίτες και ναργιλέ με φόντο jazz-hop, chill-hop, funk, swing και old school μουσικές.

Τηλ. 99823415
Ερμου 271, Λευκωσία
ΔΕΥ- ΚΥΡ 18.00-01.00

Sykaminia Café

Το «oldest café in town», όπως είναι το σλόγκαν του, λειτουργεί από το 1953, ενώ τα τελευταία χρόνια λειτουργεί από μια Μεξικανή. Στο μενού θα βρείτε όλα τα είδη καφέδων, μπίρες, κρασί, κοκτέιλ, διάφορα σνακ, αλλά και ωραία platters. Πιο δημοφιλής επιλογή στο μενού είναι το Cyprus Antipasto, ενώ από κοκτέιλ δοκιμάστε οπωσδήποτε sangria και μαργαρίτα!

Τηλ. 26600242
Νικοδήμου Μυλωνά 23, Πάφος
Δ-Π 9.00-18.00, ΠΑΡ-Σ 09.00-22.00
 

Wagmi

Ένας ωραίος χώρος, με μοντέρνο εσωτερικό και όμορφη πίσω αυλή, στον οποίο μπορείς να απολαύσεις Brunch, 5-6 επιλογές σε διάφορα άλλα πιάτα, επιδόρπια, Pinsa (πίτσα), αλλά και μερικά Wagmi’s Signatures -από Bubble Coffee, μέχρι Blackcurrant Espresso Freddo και από Soumada Lemonade μέχρι Mango Cranberry Milkshake. Το μενού προσφέρει επίσης Cold Brew Nitro Beverages, Matcha, κακάο, καφέδες, τσάι, smoothies, cocktails, mocktails, κρασί, καθώς και τοπικές μπύρες από ένα microbrewery της Λόφου.

Τηλ. 95988232
Αγίου Ανδρέου 139, Λεμεσός
Δ-Κ 07.00-22.00
 

Lazaris Bakery Bar

Ένας φούρνος που στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο κτήριο στην πλατεία Αγίου Λαζάρου σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, εκτός από τα νόστιμα αρτοποιήματα προσφέρει από νωρίς το πρωί μυρωδάτο καφέ, γευστικά σνακ, κυπριακό πρόγευμα και διάφορους άλλους συνδυασμούς, ενώ το μεσημέρι το μενού προσφέρει ιδιαίτερες επιλογές από αμφίψωμα (δηλαδή σάντουιτς) και συνεχίζει με ρακόμελα και τσιμπήματα μέχρι αργά το βράδυ. Αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση εξόδου που προσφέρει λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της ένα ταξίδι στον χωροχρόνο. Ιδανικός για χαλαρές στιγμές με την παρέα.

Τηλ. 24655700
Αγίου Λαζάρου 37-39, Λάρνακα
ΤΡΙ-ΚΥΡ 07.30-23.00