ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα αγαπήσεις τα vibes στο Stand, το νέο trendy café της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Αν βρεθείς εκεί νωρίς το πρωί θα αισθανθείς ότι μπήκες σε μπαρ και όχι σε μια καφετέρια με to-go-φιλοσοφία, όπως πραγματικά είναι το Stand στη Βυζαντίου.

Ένα πρωί σταματήσαμε τυχαία για café (όχι ακριβώς τυχαία, αφού μας κέντρισε το ενδιαφέρον η ταμπελίτσα με το brand Illy) και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από το crowd που είχε περάσει από εκεί μέσα σε μόλις ένα 20λεπτο. Κόσμος που μόλις είχε φύγει από τα γυμναστήρια της περιοχής, κόσμος καλοντυμένος από τα γύρω γραφεία, αλλά και περαστικοί που διασχίζουν την πολυσύχναστη Βυζαντίου, μιας και υπάρχει εύκολο access για όποιον θέλει να πάρει έναν ποιοτικό καφέ στα γρήγορα και να συνεχίσει τον δρόμο του.

Αυτό ακριβώς είχε κατά νου η ιδιοκτήτρια Νάσια Γεωργίου, πρώην τραπεζικός υπάλληλος. Αυτό ακριβώς ήθελε να φτιάξει. Μια ωραία καφετέρια όπου ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει έναν καφέ στο πόδι, να κοινωνικοποιηθεί και να συνεχίσει τη μέρα του. Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν μια ολιγόλεπτη στάση είτε στον μεγάλο πάγκο στο πεζοδρόμιο, είτε στο εσωτερικό μπαρ με τα stools, είτε και στο πόδι, απολαμβάνοντας εκεί τον ποιοτικό Illy τους.

Στο μενού θα βρείτε όλα τα είδη espresso, με όλους την ποικιλία από ζεστούς και κρύους καφέδες, αλλά και χυμούς, γιαουρτάκια, σάντουιτς και healthy bars, ενώ στόχος είναι να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο στο προσεχές μέλλον και με άλλα νόστιμα ροφήματα και σνακ.

Και όλα αυτά τα απολαμβάνουμε σε ένα ωραίο και ντιζαϊνάτο περιβάλλον, με μίνιμαλ διακόσμηση, μιας και ο σχεδιασμός του Stand έγινε από την αρχιτέκτονα Όλγα Παυλή. Θα αγαπήσετε σίγουρα τα φωτιστικά και το wallpaper στο ταβάνι, αλλά περισσότερο από όλα το εντυπωσιακό -σαν αψίδα- μαύρο installation στην πρόσοψη του μαγαζιού!

Να πούμε τέλος πως, όπως μαθαίνουμε, ωραίο buzz στο Stand υπάρχει και τα μεσημέρια, μεταξύ 14.00 και 16.00, αλλά και σε άλλα σημεία μέσα στη μέρα, αφού καφέδες σερβίρονται μέχρι και τις 18.00.

Υπάρχει και υπηρεσία delivery μέσω Wolt και τηλεφωνικώς.

Info
Τηλ. 22 519009
Βυζαντίου 37E, Στρόβολος Λευκωσία
Δ-Παρ 07.00-18.00, Σ 08.00-14.00