ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα αγαπήσεις το προσεγμένο μενού του Malu Bistro

WIZ TEAM

Η Πάφος απέκτησε πρόσφατα ένα ωραίο bistro, το οποίο προτείνει ένα προσεγμένο μενού αποτελούμενο από δεκατρία πιάτα φτιαγμένα με τα πιο διαλεκτά φρέσκα προϊόντα.

Στην καρδιά της παλιάς αγοράς, εδώ και μερικές βδομάδες έχει λειτουργήσει το Malu Bistro, δίνοντας σε ντόπιους αλλά και επισκέπτες μια ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου, για καφέ, φαγητό και ποτό (κρασί και δροσιστικά κοκτέιλ).

Το μενού που ετοίμασε ο γνωστός στην πόλη σεφ Pop Romeo, executive chef στο δημοφιλές Porto Antico, είναι χωρισμένο σε έξι κατηγορίες, περιλαμβάνοντας δύο σαλάτες, δύο burgers, δύο σάντουιτς, δύο pasta, δύο πιάτα brunch, αλλά και τρία κυρίως πιάτα.

Πιο δημοφιλείς επιλογές, όπως μαθαίνουμε εκ των ιδιοκτητών Χρήστο Νίτσα (έτερος ιδιοκτήτης είναι ο Αδάμος Ηρακλέους), αποτελούν το Chicken Sandwich και το Burger, για τα οποία λαμβάνουν καθημερινά διθυραμβικά σχόλια από τους πελάτες τους.

Σε ότι αφορά στη λίστα ποτών, αυτή περιλαμβάνει ωραία ελληνικά και κυπριακά κρασιά, ορισμένα δροσιστικά (πιο καλοκαιρινά) κοκτέιλ με βάση κυρίως το Aperol και το Prosecco, μπύρες αλλά και specialty coffee.

Στο Malu Bistro, το οποίο ήρθε ως μια αλλιώτικη πρόταση εξόδου για την περιοχή, θα πας χαλαρά για φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας, απολαμβάνοντας ένα ωραίο περιβάλλον με μοντέρνο ντεκόρ και χαλαρά vibes!

Info
Τηλ. 99055437
Κωνσταντίνου Κανάρη 55, Πάφος
Δ-Κ 09.00-22.00