ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα ακούσουμε live την «Ανισόπεδη Ντίσκο» στην Κύπρο

WIZ TEAM

Ο Pan Pan θα είναι στο line up του φετινού Flying Away Art and Music Festival.

Αν και το πρόγραμμα του πολύ δημοφιλούς και πολύ αγαπημένου φεστιβάλ τεχνών και μουσικής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, εντούτοις από κάποιες αναρτήσεις στα social media καταλάβαμε ότι ο δημιουργός-ερμηνευτής του αγαπημένου τραγουδιού θα βρεθούν στην Κύπρο για εμφάνιση στη Λευκωσία.

Την είδηση μάς επιβεβαίωσε άτομο από τη διοργάνωση, επισημαίνοντας μάλιστα πως στο φεστιβάλ, πριν από το act του Pan Pan και της Καλλιόπης Μητροπούλου, θα εμφανιστεί άλλη μια σπουδαία καλλιτέχνης από Ελλάδα, για το πρόγραμμα της πρώτης μέρας (Παρασκευής), αλλά και σημαντικοί DJs από Κύπρο, σε μια βραδιά που θα έχει πιο alternative - disco - ηλεκτρονικό χαρακτήρα.

Υπενθυμίζουμε πως το τραγούδι «Ανισόπεδη Ντίσκο» απογειώθηκε μετά την πρόσφατη παρουσία του στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που ως γνωστό προβάλλεται και από το Netflix (διάβασε σχετικά εδώ).

Μένει λοιπόν να μάθουμε τελικές ημερομηνίες για το Flying Away Art and Music Festival, αλλά και το ολοκληρωμένο line up.


Ο Pan Pan γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Από το 2010 κυκλοφορεί μουσική σε κασέτα, CD και βινύλιο, είτε μόνος είτε σε συνεργασία με labels (Minos EMI, Numb Capsule, Veego Records, Already Dead Tapes (USA) κ.α.). Κυκλοφορεί προσωπικά album, γράφει μουσική για παραστάσεις χορού και ταινίες. Είναι μέλος των Echo Tides.

Mε την τριλογία Φαντασμαγορία Ένα, Δύο και Τρία, από όπου ξεχώρισαν τα κομμάτια «Ανισόπεδη Ντίσκο», «Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα» και «Τα παιδιά θέλουν χορό», δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια σειρά sold out εμφανίσεων σε κλειστά venues της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Gagarin, Floyd, WE, Mylos Club, 8ball) καθώς και σε πόλεις στην υπόλοιπη Ελλάδα. Φέρνοντας στο παιχνίδι την ιδιότητά του ως comic artist και designer, αναλαμβάνει το art direction των εμφανίσεών του, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις όπως το block party στο Πολύγωνο την άνοιξη του 2022 (1000+ θεατές) καθώς και το live σε μια γεμάτη Τεχνόπολη το καλοκαίρι του 2023.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται από χορό και sing along με το κοινό, ενώ αναλόγως το venue έχει παρουσιάσει από σχήματα με 3 έως και 11 άτομα στη σκηνή.

Πιο πρόσφατη κυκλοφορία του αποτελεί το «Λύκοι στον Άρη» σε συνεργασία με τον Years Of Youth, που παρουσιάστηκε με επιτυχία σε 13 στάσεις στην Ελλάδα, σε παραγωγή της Made of Stone Productions.