ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θαλασσινό μενού από πολυβραβευμένο steakhouse

WIZ TEAM

Το καλοκαίρι στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol μυρίζει θάλασσα.

Με ένα άκρως εντυπωσιακό θαλασσινό μενού, το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, No32 στη λίστα των WiZ 50 Best Restaurants, υποδέχεται την πιο καυτή εποχή του χρόνου, μεταφέροντας στην κυριολεξία τη Μεσόγειο στο πιάτο μας.

Με την υπογραφή του σεφ του εστιατορίου, το “The Raw Bar Selection” του Wolfgang’s Steakhouse Limassol προτείνει δροσιστικούς γευστικούς συνδυασμούς με πρωταγωνιστή το ψάρι και τα θαλασσινά, στη βάση πάντοτε της εποχικότητας της πρώτης ύλης.

Φινετσάτα και εμπνευσμένα πιάτα, κομψές και τολμηρές προτάσεις, σε συνδυασμό με υπέροχες γεύσεις και αρώματα, υπόσχονται να συναρπάσουν, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το έναυσμα για μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία δίνει μια πλειάδα επιλογών από ολόφρεσκα στρείδια, σερβιρισμένα με επιλεγμένα λαχανικά και μπαχαρικά.

Το ακαταμάχητο χαβιάρι Belunga και Oscietra, το χταπόδι καρπάτσιο με Salmon Roe και κόκκινα κρεμμύδια, το ταρτάρ σολομού με αβοκάντο και τζίντζερ, ο τόνος crudo, καθώς και η σαλάτα με αστακό και καβούρια αποτελούν μόνο κάποιες από τις πιο απολαυστικές επιλογές.

Σήμα κατατεθέν, ο πύργος θαλασσινών για δύο ή τέσσερα άτομα, ο οποίος συνδυάζει όλες τις πιο πάνω δροσιστικές προτάσεις.

Τα ακαταμάχητα ψημένα χτένια με wakame και χαβιάρι, οι αγαπημένες γαρίδες Jumbo σερβιρισμένες με πάστα από λαχανικά, το καβούρι Αλάσκας μαγειρεμένο με αρωματικό βούτυρο και η αστακομακαρονάδα με λιγκουίνι και σάλτσα bisque, έρχονται να συμπληρώσουν το ακαταμάχητο μενού του εστιατορίου.

Το γευστικό ταξίδι απογειώνουν τα εκλεκτά κρασιά από την βραβευμένη κάβα του εστιατορίου, συμπληρώνοντας την ανεπανάληπτη γαστριμαργική ανάμνηση στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol.

Info
Τηλ. 25944004
Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα, Λεμεσός
www.wolfgangssteakhouse.com.cy