ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

The Ιvi Mare και για τις χειμερινές σας αποδράσεις

WIZ TEAM

Η Πάφος αποτελεί ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες διακοπές ολόχρονα, τόσο γιατί προσφέρει τη δυνατότητα για πολυάριθμες δραστηριότητες και εξαιρετικές επιλογές για φαγητό, ποτό και καφέ, όσο και γιατί ξενοδοχεία όπως το The Ivi Mare μπορούν να αποτελέσουν το τέλειο «καταφύγιο» για ένα σαββατοκύριακο και όχι μόνο.

Το σχεδιασμένο για ενήλικες ξενοδοχείο της Louis Hotels, λειτουργεί ως γνωστό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για ρομαντικές αποδράσεις κατά τους χειμερινούς μήνες.

Πέρα από θεραπείες στο βραβευμένο σπα του ξενοδοχείου (για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω), κατά τη διαμονή σας στο The Ιvi Mare μπορείτε να δοκιμάσετε ξεχωριστές γεύσεις στα δύο δημοφιλή θεματικά εστιατόρια που λειτουργούν εντός του ξενοδοχείου, το Αkakiko με την easy Japanese fusion φιλοσοφία, αλλά και στο Elliniko με την ελληνική κουζίνα.

Πεντάστερη εμπειρία, αξέχαστη ανάμνηση

Κατά τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο, μαζί με μία ομάδα δημοσιογράφων και άλλων ατόμων από τον χώρο των media, απολαύσαμε στο έπακρο μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Η ατελείωτη θέα της Μεσογείου, το υπέροχο design τόσο στο λόμπι όσο και στα δωμάτια, η ευγένεια όλων των εργαζομένων, η άψογη εξυπηρέτηση, το πολύ καλό φαγητό σε όλους τους χώρους εστίασης, η εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα των 60 μέτρων με τις όμορφες λευκές μεταλλικές φοινικιές, και φυσικά η ηρεμία και η χαλάρωση που είναι στοιχεία διάχυτα στους χώρους του σπα, όλα αυτά σου προσφέρουν μια όμορφη πεντάσερη εμπειρία. Φεύγοντας από το The Ivi Mare, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσεις υπόσχεση στον εαυτό σου ότι σύντομα θα βρεις αφορμή για να επιστρέψεις και πάλι εκεί.

Tαξίδι αισθήσεων σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο

Το πολυτελές σπα του πεντάστερου ξενοδοχείου The Ivi Mare, στην Πάφο, αποτελεί ένα μοναδικό καταφύγιο γαλήνης και χαλάρωσης, αφού αποπνέει ζεστασιά και θαλπωρή. Αποστολή του η μέγιστη φροντίδα των επισκεπτών, μεταφέροντάς τους σε ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων που συνδυάζει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες ευεξίας και ομορφιάς. 

Ο όμορφα διαρρυθμισμένος χώρος περιλαμβάνει σάουνα, ατμόλουτρο, και γυμναστήριο, ενώ στις εγκαταστάσεις του σπα περιλαμβάνεται και μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, η οποία είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το σπα του The Ivi Mare είναι σημείο αναφοράς και αναμφίβολα προσθέτει τη δική του διάσταση περιποίησης και φιλοξενίας στη διαμονή όσων επισκέπτονται το ξενοδοχείο.

Διεθνής βράβευση για τις υπηρεσίες σπα του The Ivi Mare

Το σπα του ξενοδοχείου κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Luxury New Resort Spa στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, η Aegeo Spas, συνεργάτης της Louis Hotels που διαχειρίζεται τις υπηρεσίες σπα που προσφέρουν τα ξενοδοχεία του Συγκροτήματος, απέσπασε πρόσφατα το τιμητικό διεθνές βραβείο «Luxury New Resort Spa / Continent Winner: Europe», για τις υπηρεσίες σπα στο πεντάστερο ξενοδοχείο The Ivi Mare στην Πάφο.

Η βράβευση προήλθε από τη συμμετοχή της Aegeo Spas στον διαγωνισμό World Luxury Spa Awards 2022 και αποτελεί παγκόσμια αναγνώριση της δέσμευσης της Louis Hotels για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον χώρο της φιλοξενίας. Τα World Luxury Spa Awards είναι ένας διεθνής οργανισμός που επιβραβεύει τις επιδόσεις των υψηλής κλάσης σπα (premium spa) σε ό,τι αφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους επισκέπτες τους και στις πρότυπες εγκαταστάσεις τους.


Κερδίστε κλείνοντας απ' ευθείας μέσω του theivimare.com

Έχοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω και ακόμα περισσότερα ωραία που μπορεί να σου προσφέρει το The Ivi Mare, το μόνο που μένει είναι να βρεις την κατάλληλη ημερομηνία και να κανονίσεις ολιγοήμερες διακοπές στην Πάφο. Κάνοντας, πάντως, book τη διαμονή σου απ’ ευθείας μέσω του theivimare.com, αποκτάς αμέσως πλεονέκτημα, αφού πρώτο δεν χρειάζεται να προπληρώσεις, συν ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να ακυρώσεις την κράτηση χωρίς καμιά επιβάρυνση. Κι αν επιπλέον κάνεις εγγραφή στο My LH Club, αποκτάς κι άλλα προνόμια, όπως για παράδειγμα εκπτώσεις στα ξενοδοχεία του γκρουπ.