ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

The Smuggers: Τα πιο ψαγμένα burgers της Λεμεσού

WIZ TEAM

Αυτή τη στιγμή το νησί διανύει ίσως την καλύτερή του περίοδο όσο αφορά στην κατηγορία burgers. Τα smash burgers, με τα γευστικά brioche και τις homemade σος, νίκησαν κατά κράτος τα δίπατα και τρίπατα «παλιομοδίτικα φουσκωτά» burgers. H νέα γενιά μπεργκεράδικων μάς θυμίζει ότι τα burgers είναι ένα είδος φαγητού που τρώγεται και με το ένα χέρι, χωρίς να χρειάζεται να έχεις τα «σαγόνια του καρχαρία» για να μπορείς να τα απολαύσεις.

Κυρίως όμως τα καινούρια μπεργκεράδικα έχουν αναβαθμίσει το street food, καθώς σε πολλές περιπτώσεις φτιάχνουν τα πάντα from scratch και με ποιοτικά υλικά.

Κάτι τέτοιο θα βρεις και εδώ, περνώντας το κατώφλι του νέου The Smuggers. Σε κεντρικό σημείο στη Λεμεσό, με νεανικό vibe, φρέσκο και φιλικό, το “Τhe Smuggers” σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα μενού όπου τα κολασμένα smash burgers έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με εννέα διαφορετικές επιλογές για όλα τα γούστα, ακόμη και για αυτούς που ακολουθούν συγκεκριμένο τρόπο διατροφής. Στο μενού, εκτός από τα burgers θα βρείτε philly cheese steak Ssandwich, νόστιμα starters όπως onion rings, cheese balls παρμεζάνας και blooming onions, συνδυασμένο με δική τους homemade σος.

Το μενού συμπληρώνεται με νόστιμες επιλογές σε wings, ή συνοδευτικές επιλογές όπως πατάτες και σαλάτες αλλά και τα σος.

Το εν λόγω street food μαγαζί προσφέρει υπηρεσίες delivery μέσω της Bolt Food αλλά και της Wolt.

Info
Τηλ. 25255355
ΤΡ-Κ 12.00-23.00
Πλάτωνος 7, Λεμεσός