ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Theory, το νέο cocktail bar της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Ανοίγει την Παρασκευή 7 Απριλίου, στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας -σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον- cocktails, αλλά και κρασί, όλων των ειδών τα spirits, όπως επίσης και platters με premium είδη delicatessen.

Τη λίστα με τα cocktails, mocktails αλλά και τα δώδεκα signature cocktails δημιούργησε ο Ανδρέας Γεωργίου, bartender στο Theory. Ανάμεσα στα πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ της λίστας είναι το Le Blanc με λευκό ρούμι και λευκή σοκολάτα, το Buena Onda με τεκίλα και chili, αλλά και το Prophecy με λευκό ρούμι και γλυκό λευκό πιπέρι.

Στον πολύ μοντέρνο χώρο του Theory, την επιμέλεια της διακόσμησης του οποίου είχε το Marios Itsis Interior Design Studio, κυριαρχεί το γκρίζο και το μαύρο χρώμα με πινελιές από χρυσό και floral patterns, ενώ εντύπωση προκαλούν και οι ανάγλυφες κορνίζες .

Σημαντικό είναι τέλος να αναφερθεί ότι τη μουσική επιμέλεια του Theory έχουν αναλάβει οι δύο DJs του μαγαζιού, DJ Egglezos και DJ Ντίνος Κωνσταντίνου. Το Theory, πάντω,ς θα παίζει με DJs Πέμπτη με Κυριακή, ενώ Τρίτη και Τετάρτη θα παίζει παρόμοια μουσική με λίστα που έχουν φτιάξει οι resident DJs του μαγαζιού.

Όπως προαναφέραμε, το επίσημο opening θα γίνει την Παρασκευή 7 Απριλίου.

Info
Τηλ. 94089000
Ζήνας Κάνθερ 22, Λευκωσία
ΤΡ-Κ 17.00-02.00