ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θες κάτι διαφορετικό για το weekend; Ποδήλατο και brunch σε ένα νέο σποτ στο χωριό

WIZ TEAM

Ένας νέος, πολλά υποσχόμενος χώρος, ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 17 Ιουνίου, στο χωριό Δένεια, σε απόσταση αναπνοής από τη Λευκωσία.

Όταν οι ιδιοκτήτες καθάρισαν το κτήμα για να στήσουν το μαγαζί, άφησαν δυο δέντρα. Εκεί δημιούργησαν οι μέλισσες μελίσσι, οι ιδιοκτήτες θεώρησαν το γεγονός τύχη και αποφάσισαν να το ονομάσουν Μέλισσες. Το Μέλισσες Brunch and Venue λοιπόν ευελπιστεί να γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Λευκωσιατών και όχι μόνο.

Στην όμορφη 400 τ.μ. αυλή του, σερβίρονται μεταξύ άλλων platters, σαλάτες, brunch, sandwiches, γιαούρτια, pankcakes, μπριζόλες, χοιρινά σουβλάκια, καπνιστά burger αλλά και φιλέτα κοτόπουλου. Στο μενού του θα βρείτε επίσης διάσημα cocktail.

Το Μέλισσες Brunch and Venue θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή βράδυ με live μουσική ή DJs και Σαββατοκύριακα πρωί θα σερβίρει brunch. Tα βράδια του Σαββατοκύριακου ο χώρος θα είναι διαθέσιμος για εκδηλώσεις.

Σύντομα στον χώρο θα υπάρχουν παρκαρισμένα ποδήλατα από την Next Bike Limassol όπου θα μπορεί κάποιος να δανειστεί και να κάνει ένα τουρ στα αρχαιολογικά σημεία του χωριού.

To βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου η Dj Penny K θα βρίσκεται εκεί, να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα με τις δυνατές μουσικές της.

Ιnfo
Mέλισσες Βrunch and Venue
Aρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 9, Δένεια, επ. Λευκωσίας
Κρατήσεις 99134963