ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την Κυριακή πάμε για μπούκωμα στα Λύμπια

WIZ TEAM

Τι θα έλεγες την Κυριακή να την περνούσες με την οικογένεια ή τους φίλους σου σε ένα όμορφο παραδοσιακό οίκημα με ωραίες τοπικές γεύσεις;

Αν σου άρεσε αυτή η ιδέα, το Olympia Traditional Houses στα Λύμπια αυτή την Κυριακή (24/10) προσφέρει παραδοσιακό brunch στην όμορφη λιθόκτιστη αυλή του.

Σε έναν χώρο γεμάτο ιστορία από το 1910, ο οποίος είναι αναπαλαιωμένος αλλά κρατάει την ταυτότητα της περιοχής, θα απολαύσετε brunch, το οποίο θα περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα του χωριού. Επιλογές όπως αναρή, χαλούμι, αναρή με τον νορό, φρέσκα αβγά ελευθέρας βοσκής, φρεσκοψημένο χωριάτικο ψωμί με προζύμι, χωριάτικη ελαιόπιτα με προζύμι, απολαυστικά παραδοσιακά κουλούρια, γαλοπούλα, τοπικό μέλι του χωριού, χαρουπόμελο με ταχίνι, ελιές, φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, σπιτικές μαρμελάδες, μαχαλεπί, γλυκιά τραγανιστή τυλιχτή πίτα και τυρόπιτα της κ. Μαρίας είναι τα καλούδια που θα βρουν οι επισκέπτες στο μενού. Σχεδόν όλα τα υλικά παράγονται στο χωριό.

Επίσης το brunch μπορείτε να το συνδυάσετε με καφέδες, τσάι με φρέσκα βότανα και φρέσκια λεμονάδα.

Το μπούκωμα θα σερβίρεται από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 ενώ οι πόρτες της αυλής ανοίγουν στις 09:45. Κόστος: 15 ευρώ το άτομο, παιδιά κάτω των 12 ετών 8 ευρώ και κάτω των 4 ετών δωρεάν.

Το brunch είναι ανοικτό για όλους και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19. 

Απαραίτητη η κράτηση.

Για κρατήσεις στο τηλ. 99542477 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα τους στα social media του χώρου.