ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τις Παρασκευές πάμε για live μουσική στη «φάρμα»

WIZ TEAM

Η αγαπημένη φάρμα στο Παλιομέτοχο «The Royal Goat Farm» εμπλουτίζει το πρόγραμμα του εστιατορίου The Barn με live μουσική κάθε Παρασκευή βράδυ.

Εκτός λοιπόν από το brunch του Σαββάτου, το Αντάμωμα της Κυριακής και το οφτό που προσφέρεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (ως το τέλος Σεπτεμβρίου), πλέον (από 1η Οκτωβρίου) θα μπορούμε να πάμε στον «αχυρώνα» και τις Παρασκευές, απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική με την Ελλάδα Αριστοδήμου.

Το μενού κάθε Παρασκευή θα προσφέρει τη δυνατότητα για επιλογή μεταξύ οφτού (συρτού), σουβλακιών στη σχάρα ή κοτόπουλου ψημένου στον ξυλόφουρνο, συν κάποιων άλλων συνοδευτικών εδεσμάτων, την ώρα που η ερμηνεύτρια Ελλάδα Αριστοδήμου θα συνοδεύει το δείπνο με τη μελωδική φωνή και τα ωραία τραγούδια της.

Το νέο αυτό πρότζεκτ θα ξεκινήσει από 1η Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα την ίδια ημερομηνία θα λανσαριστεί και το νέο μενού του εστιατορίου The Barn.

Υπενθυμίζουμε πως το The Royal Goat Farm είναι τοποθετημένο σε μια πεδιάδα της περιοχής Παλιομετόχου και προσφέρει εξαιρετικά αποκλειστικά προϊόντα που παράγονται εκεί, υιοθετώντας την απόλυτη farm to table φιλοσοφία. Εξ ου και στα Wiz 50 Best Restaurants 2023 έχει αποσπάσει το Βραβείο Βιωσιμότητας στη Γαστρονομία.
 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Goat Farm (@theroyalgoatfarm)