ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το 1/4 των πελατών σουβλατζίδικου στον Στρόβολο είναι vegan

WIZ TEAM

Αν δεν γνωρίζεις για «Το Μερακλήτικον Σουβλάκι της Αθηνών» μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις.

Μιλώντας με τον Άλεξ Λιβανέσκου, μείναμε άναυδοι μαθαίνοντας ότι το 25% των πελατών του σουβλατζίδικού τους είναι vegan. Δύο χρόνια μετά που ανάλαβε το μαγαζί επί της οδού Αθηνών στον Στρόβολο, μαζί με τον συνέταιρό του, Νίκο Γιαζό, ούτε οι ίδιοι δεν φαντάζονταν ότι θα έφτανε η μέρα που θα είχαν τόσους πολλούς vegan πελάτες. Όταν μιλάμε για φαγητό, όμως, τα νέα διαδίδονται με απίστευτα γοργούς ρυθμούς. Όσοι έχουν δοκιμάσει το σουβλάκι, τον γύρο και το burger, προφανώς έχουν να λένε τα καλύτερα.

Με βασικά συστατικά το μπιζέλι και την κινόα, τα τρία αυτά προϊόντα και νόστιμα είναι και πολύ χορταστικά για όσους δεν έχουν το κρέας στη διατροφή τους.

Άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης είναι φυσικά και το συμβατικό σουβλάκι του εστιατορίου, μιας και τα κρέατα τα προμηθεύονται από τους «Αδερφούς Κούντουρου», ενώ η παφίτικη πίτα συμπληρώνεται με ολόφρεσκα χόρτα που καταφθάνουν καθημερινά από τα Λατσιά.

Στο μενού θα βρείτε επίσης σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο, σεφταλιές, λουκάνικο, παστουρμά, χαλούμι, μπριζόλα, burger χοιρινό και κοτόπουλο, κοτόπουλο σχάρας, σαλάτες και συνοδευτικά (αλοιφές), τα οποία μπορείτε να απολαύσετε είτε επί τόπου στα λίγα τραπέζια είτε στο σπίτι μέσω take away και delivery.

«Το Μερακλήτικον Σουβλάκι της Αθηνών» κλείνει αισίως δύο χρόνια λειτουργίας με τη νέα διεύθυνση. Έχοντας εμπειρία χρόνων στην εστίαση, ο Άλεξ και ο Νίκος άρπαξαν την ευκαιρία όταν βρήκαν το μαγαζί. «Είναι ένα μαγαζί σε πολύ καλό σημείο, ενώ με το που ήρθαμε αποφασίσαμε να κρατήσουμε τόσο το όνομα όσο και το logo αφού μας άρεσαν.

Info
Τηλ. 22493609
Αθηνών 54β, Στρόβολος
Δ-Σ 12.00-15.00 & 17.30-22.30, Κ 17.30-22.30