ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το African House Restaurant φέρνει την Αφρική στο πιάτο σου

WIZ TEAM


To παν στη ζωή είναι να έχεις επιλογές. Εάν δε, αυτές οι επιλογές σε ταξιδεύουν σε άλλη γη και άλλα μέρη προκαλώντας μια ευχάριστη έκπληξη στους γευστικούς σου κάλυκες οι οποίοι έχουν μάθει σε πολύ συγκεκριμένες γεύσεις, αυτό αποτελεί αξία ανεκτίμητη.

Διότι μια μοναδική εμπειρία έχει πάντα να κάνει με το διαφορετικό και αν μη τι άλλο η αφρικανική κουζίνα είναι κάτι το οποίο δεν το δοκιμάζεις συχνά και σίγουρα σε ξαφνιάζει ευχάριστα μόλις γευτείς την πρώτη μπουκιά.

Ένα τέτοιο ξάφνιασμα δεχτήκαμε δοκιμάζοντας το μενού του African House Restaurant Nicosia. Πρόκειται για ένα αυθεντικό αφρικανικό εστιατόριο το οποίο βρισκεται στην καρδιά της εντός των τειχών λευκωσιας.

Ένα μαγαζί με απλή ρετρό διακόσμηση το οποίο σερβίρει αυθεντικές γεύσεις της κεντρικής και νότιας Αφρικής τόσο χορτοφαγικες όσο και κρεατοφαγικες. Μοναδική γευστική εμπειρία που αναμφίβολα θα σας γαργαλήσει τον ουρανίσκο με πρωτοφανή τροπο καθότι μιλάμε για γεύσεις αρκετά διαφορετικές συγκριτικά με ο, τι έχουμε συνηθίσει. Δοκιμάστε σίγουρα την πεντανόστιμη αφρικανική πορτοκαλί μπανάνα, τα πολύχρωμα ρύζια, τις εύγευστες σούπες και τα μη αεριούχα μη αλκοολούχα δροσιστικά φρουτοποτά.

Το African House Restaurant είναι ένα αφρικανικό μαγειρείο που πραγματικά σε πάει αλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι σερβίρει στην μεγάλη εσωτερική αυλή του. 

Ιnfo
Οδός Αισχύλου 61, Nicosia, Cyprus  Τηλ. 97602020