ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αγαπημένο Beach bar της Λευκωσίας επέστρεψε δυναμικά

WIZ TEAM

Καλοκαίρι θα πει, χαλαρωτική μουσική, δροσερά κοκτέιλ, παγωμένοι καφέδες να πηγαινοέρχονται, μυρωδιές από νόστιμα εδέσματα να σε περικυκλώνουν, άνετες ξαπλώστρες να σου προσφέρουν την πολυπόθητη ξεκούραση και ο ήλιος απέναντι να χάνεται στον ορίζοντα. Μπορεί στην πόλη της Λευκωσίας να είναι δύσκολο να τα βρεις όλα αυτά εντούτοις η επαρχία Λευκωσίας διαθέτει μια πολύ όμορφη παραλία που ονομάζεται Κρυονέρι, βρίσκεται στον Κάτω Πύργο, μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά από την Λευκωσία, και διαθέτει αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό.

Το ειδυλλιακό αυτό μέρος λοιπόν μπορείς να το βρεις στο γνωστό κι αγαπημένο μπαράκι Grape By the Sea το οποίο μεταφέρθηκε στην οδό Νικόλα Πηλείδη 15 δίπλα από το κάμπινγκ και επανήλθε ανανεωμένο για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς.

Το Grape by the Sea είναι το ιδανικό  για να περάσεις την μέρα σου από το πρωί έως αργά το βράδυ. Εκτός από ποτά και καφέδες προσφέρει νόστιμο φαγητό (μπριζόλες στα κάρβουνα, σάντουιτς, burgers, καλαμαράκια, σαλάτες) και αναμφίβολα το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν φέτος το καλοκαίρι οδηγούν στον Κάτω Πύργο και στο ατμοσφαιρικό Grape by the Sea.

Νικόλα Πηλείδη 15, Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας. Τηλ. 96 117656