ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αγαπημένο Hungry Deal «στάθμευσε» στη Μακεδονίτισσα

WIZ TEAM

Νόστιμα street food πιάτα, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Όταν ένας έμπειρος σεφ αποφασίζει να βγει στους δρόμους και να αναδείξει τη γεύση on-the-go, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Αυτό ακριβώς είναι το «Hungry Deal», που από τα τέλη του φετινού καλοκαιριού ξεκίνησε να αλλάζει τα δεδομένα στη street food κουλτούρα και μετά τις πρώτες άκρως επιτυχημένες «special εμφανίσεις» του σε διάφορα φεστιβάλ, έρχεται τώρα σε «μόνιμο» location στη Λευκωσία, για να κάνει τα πιο γευστικά deals με την πείνα μας!

Από τον εξωτερικό χώρο του Καφενείου Wild, στη Λεωφόρο Λυκαβητού 16, στη Μακεδονίτισσα, και μία ανάσα, κυριολεκτικά, από τους φοιτητές της περιοχής και όχι μόνο, το Hungry Deal βρίσκεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στη διάθεση των απανταχού street food lovers για να απολαύσουν την πιο ενδιαφέρουσα γαστρονομική εμπειρία στην πιο ιδιαίτερη καντίνα της πόλης!

Το ιδιαίτερο αυτό concept αποτελεί έμπνευση του σεφ Γιώργου Νικολάου, που μαζί με την ομάδα του έχουν επιμεληθεί το ευφάνταστο και «ψαγμένο»  μενού, που περιλαμβάνει φαγητό δρόμου με ιδιαίτερες προτάσεις… από αυτές που θα σε κάνουν να «λερωθείς» στο take away, αλλά να απολαύσεις όπως λίγες φορές θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις!


Τι θα φας

Από τις value for money επιλογές, αξίζει να δοκιμάσεις, το Pork Belly sandwich, σε ψωμί brioche τριάρα, φέτες από χοιρινή κοιλιά γρασαρισμένες από σπιτικό μπάρμπεκιου, τυρί τσένταρ, νιφάδες από παλαιωμένο χαλούμι και σος με σιρόπι σφένδαμου και μουστάρδα. Αλλά και το Hungry Dog, με κιμά από κρασάτο λουκάνικο, λουκάνικο χοτ-ντογκ, crispy κρεμμυδάκι και τη «μυστική» Hungry Deal σος! Από τα burgers αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το one-of-a-kind burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, crispy μπέικον με άρωμα καραμελωμένου κρεμμυδιού που θα λιώνει στο στόμα σου. Μην παραλήψεις επίσης να κάνεις deal και με τις θρυλικές Hungry Deal Fries που λούζονται κυριολεκτικά με κιμά από κρασάτο λουκάνικο, νιφάδες από παλαιωμένο χαλούμι, φρέσκο κρεμμυδάκι και φυσικά τη Hungry Deal σος. Στο μενού θα βρεις επίσης και vegetarian επιλογές.

«Η μαγειρική σκηνή έχει μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης πλέον, αλλά και τη δυνατότητα να  συνευρεθούν υλικά τα οποία παλαιότερα δεν τολμούσες ούτε καν  να σκεφτείς ότι θα συνδυαστούν», μας προϊδεάζει ευχάριστα ο σεφ Γιώργος Νικολάου.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις από τη Λεωφόρο Λυκαβητού και να μην προσέξεις το Hungry Deal - αφενός γιατί η ουρά των πελατών φτάνει ως το πεζοδρόμιο, αφετέρου γιατί το μάτι σου θα πέσει σίγουρα στα χάρτινα κουτάκια με το φαγητό που μοσχομυρίζουν - και φαίνονται (και είναι!) λαχταριστά. Και φυσικά, η συνύπαρξη με το Καφενείο Wild, δίνει ακόμη περισσότερες επιλογές σε ροφήματα κοκτέιλ ή ακόμη και για συναντήσεις on-the-spot για γευστικά deals και παρείστικη διάθεση!

Info
Τηλ. 95179947
Λεωφόρος Λυκαβητού 16, Μακεδονίτισσα, Λευκωσία
ΤΡ-ΚΥΡ 18.00-23.00

Facebook: HungryDeal
Instagram: HungryDeal