ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αιχμηρό σχόλιο ιδιοκτήτριας ταβέρνας σε έναν influencer

WIZ TEAM

«Με ενόχλησε πραγματικά αυτό το μήνυμα. Με θίγει. Με θίγει σαν άτομο και σαν σύνολο».

Η κυρία Αντωνία Ζάρπα, ιδιοκτήτρια της φημισμένης ταβέρνας «Το Θαλασσάκι» στην Τήνο, έκανε μέσω ανάρτησής της ένα καυστικό σχόλιο για όλους όσοι στέλνουν μηνύματα για δωρεάν φαγητό με αντάλλαγμα ένα ποστ.

Αναφέρετε στο μήνυμα των influencers ή food bloggers που έλαβε η κυρία Ζάρπα:

«Καλησπέρα, σε λίγες μέρες θα επισκεφθούμε και εμείς την Τήνο, ευχόμαστε να μη φυσάει. Έχουμε ακούσει τα καλύτερα για το εστιατόριό σας και θα θέλαμε να σας επισκεφθούμε.

Θα σας ενδιέφερε να κάνουμε κάποια συνεργασία, να μας κάνετε ένα τραπέζι δύο ατόμων για να έρθουμε να δοκιμάσουμε τα πιάτα σας και ανταποδοτικά να ανεβάσουμε κάποιο βίντεο στα προφίλ μας σε instagram & tik tok;

Με εκτίμηση,
Η ομάδα…»


Η κυρία Αντωνία, ιδιοκτήτρια και σεφ της θρυλικής ταβέρνας Το Θαλασσάκι, που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής, αναρτώντας το screenshot με το μήνυμα, έγραψε στην λεζάντα:

«Θα πάρω τον λόγο, αυθαιρετώντας.

Εμείς

Εμείς και συμπεριλαμβάνω τους ντόπιους και όσους την διάλεξαν γιατί την αγαπούν…

Εμείς στο νησί χρόνια τώρα μοχθούμε για ένα καλλίτερο σήμερα και ένα βιώσιμο αύριο.

Δουλέψαμε σκληρά για να πάρουμε κι εμείς το πλοίο της γραμμής για μια βόλτα στην πρωτεύουσα.. μια εκδρομή στην Ελλάδα .. ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Δώσαμε και δίνουμε εργασία σε κτηνοτρόφους και αγρότες για να μπορέσουν να επιβιώσουν σωστά και υπεύθυνα εκατέρωθεν οι επιχειρήσεις μας..το βιος μας.

Και είμαστε υπερήφανοι για αυτό .

Έχουμε μεγαλώσει τα παιδιά μας μέσα στα μαγαζιά μας.

Έχουμε δει την Τήνο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε να βελτιώνει τις παροχές της απο τον κόπο και την σκέψη του καθενός ξεχωριστά

Με ενόχλησε πραγματικά αυτό το μήνυμα.

Με θίγει.

Με θίγει σαν άτομο και σαν σύνολο.

Ενστάσεις.

Αντιστάσεις».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ταβέρνα βρίσκεται στον πανέμορφο όρμο Υστερνίων, όπου κάποτε άραζαν πλοία με εμπορεύματα από τον Πειραιά. Οι Αντωνία Ζάρπα και Άρης Τάτσης, ζευγάρι στη ζωή και συνέταιροι στην οικογενειακή αυτή επιχείρηση, δημιούργησαν ένα εστιατόριο το οποίο στα 25 χρόνια λειτουργίας του έχει αφήσει δυνατό αποτύπωμα στη γαστρονομική σκηνή της Τήνου. Το μενού στο Θαλασσάκι δίνει έμφαση στο ψάρι, χωρίς όμως να λείπουν και τρεις αξιόλογες επιλογές για κρέας -το λεμονάτο μοσχαράκι, τα σουτζουκάκια και το σιγοψημένο κατσικάκι. Για την ταλαντούχα σεφ, αδιαπραγμάτευτη είναι η άριστη ντόπια πρώτη ύλη. Μια εκλεκτή λίστα με ετικέτες από τον αμπελώνα της Τήνου και της υπόλοιπης Ελλάδας συνοδεύει όμορφα το γεύμα.

 πηγή: must

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Antonia Zarpa (@tothalassaki)