ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Allure Pool Bar είναι εδώ και έχει κάτι από τα 70s!

WIZ TEAM

Αν δεις παλιές καρτ ποστάλ από την Κύπρο των 70s και των 80s, ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης των τότε δεκαετιών ήταν σίγουρα τα parties στις πισίνες των ξενοδοχείων.

Πολύχρωμα κοκτέιλ, πολύχρωμα μαγιό και (φανταζόμαστε) μουσικές που έδιναν τον ρυθμό για ξέφρενα πάρτι. Αυτό συνέβαινε τόσο στις πισίνες των παραθαλάσσιων ξενοδοχείων του νησιού (ολόκληρου του νησιού τότε), όσο και στα ξενοδοχεία της υπαίθρου.

Βλέποντας τις τελευταίες μερικές ημέρες την επικοινωνία μέσω social του Allure Pool Bar, τα χρώματα αλλά και την αισθητική στο design, αμέσως ήρθαν στο μυαλό μας εκείνες οι εικόνες… οι νοσταλγικές, οι ωραίες, οι πιο αληθινές.

Πλέον, με τη διαχείριση του εν λόγω pool bar στο ξενοδοχείο The Quality Lodge (hotel apartments) να έχει περάσει σε νέα χέρια, ο χώρος αποκτά άλλη δυναμική, ενώ και το μενού βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.

Σε αυτή τη φάση, προσφέρονται κοκτέιλ (23 διαφορετικά), μπύρες, κρασί, καφέδες, smoothies, milkshakes, όπως επίσης και ορισμένα σνακ (burgers, ομελέτες κλπ), ενώ μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο μενού για breakfast και lunch!

Σε ότι αφορά στη μουσική, αυτή κινείται σε lounge ακούσματα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν όπως μαθαίνουμε και τα πρώτα events με DJs.

Info
Δ-Σ 10.00-18.00
The Quality Lodge, Λάρνακα

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Allure Pool Bar & Venue (@allure_poolbar)