ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Anaïs φέρνει στην Κύπρο τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Arnaud Bignon

WIZ TEAM

Ο «πιο Έλληνας από τους Γάλλους σεφ» θα προτείνει ένα 5 course wine pairing dinner, σε δύο διαδοχικά βράδια.

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον γεννημένο στη Γαλλία σεφ Arnaud Bignon, ο οποίος ξεκίνησε το γαστρονομικό του ταξίδι με τη γιαγιά του, μαθαίνοντας να εναρμονίζεται με εποχιακά υλικά. Η καριέρα του άρχισε στο Παρίσι, στο εστιατόριο Drouant, ενώ το 2005 ανέλαβε τη Σπονδή στην Αθήνα ως Head Chef. Τρία χρόνια μετά το δημοφιλές σήμερα εστιατόριο βραβεύτηκε με δύο αστέρια Michelin. Το 2012 μετακόμισε στο Λονδίνο για να συνεχίσει την τέχνη του στο εστιατόριο Greenhouse, όπου το εστιατόριο έλαβε το δεύτερο αστέρι Michelin σε λιγότερο από έναν χρόνο. Από το 2018 είναι Γενικός Διευθυντής του εστιατορίου Σπονδή και σύμβουλος του ομίλου Τραστέλη.

Καθόλου τυχαίο που ονομάστηκε ως ο πιο Έλληνας από τους Γάλλους σεφ, αφού ο Chef Bignon δημιουργεί τα μαγειρικά του αριστουργήματα με τοπικά υλικά, ανακαλύπτοντας εκ νέου κλασικά πιάτα και προσφέροντας όλες τις αγαπημένες και οικείες γεύσεις σε μια μόνο μπουκιά. Η φρεσκάδα και η φαντασία, μαζί με τους εκπληκτικούς και ασυνήθιστους συνδυασμούς, είναι το σήμα κατατεθέν στην κουζίνα του.

Σε ότι αφορά στο επικείμενο γαστρονομικό event στο Anais, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν ένα απολαυστικό 5 course dinner, με το καθένα από αυτά να συνδυάζεται με εξαιρετικά κρασιά από το Famille Perrin.

Info
Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024
Anaïs, City of Dreams Mediterranean
Τιμή: €160 ανά άτομο για δείπνο 5 πιάτων με κρασί
Κρατήσεις δείπνου από τις 19:30 έως τις 23:30
Κρατήσεις και πληροφορίες 25 088888