ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ανανεωμένο μενού του ῥοῦς μάς βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση

WIZ TEAM

Τα καλοκαίρια στο ῥοῦς έχουν αέρα κοσμοπολίτικο, γεύσεις ιδιαίτερες και δροσερές, εκλεκτά κρασιά, και ωραία μουσική στον περιποιημένο κήπο του.

Το αγαπημένο εστιατόριο που δεν εφησυχάζει ποτέ, αφού ανά τακτά διαστήματα ανανεώνει το μενού του, προσφέροντας στο κοινό ενδιαφέρουσες γευστικές δημιουργίες, μπήκε σε ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση.

Μερικά ενδεικτικά πιάτα του νέου μενού που έχει επιμεληθεί ο executive chef του εστιατορίου, Ανδρέας Γιαγκουλάς, είναι τα λευκά σπαράγγια με κρέμα πατάτας και μάνγκο Hollandaise που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους, καθώς και ο τόνος τατάκι που μυρίζει καλοκαίρι και σε συνδυασμό με το σορμπέ αγγουριού και λάιμ σε δροσίζει σε κάθε μπουκιά. Το Κοράλλι, ένα εύγευστο ορεκτικό από χταπόδι carpaccio, είναι ακόμα μια ωραία επιλογή.

Κάθε Πέμπτη το εστιατόριο προσφέρει ζωντανή jazz μουσική με γαλλικές επιρροές από το συγκρότημα Avant Tout και τη Vanessa Megalemou.

Εκτός από το κανονικό μενού Degustation, τώρα μπορείτε να απολαύσετε και τη σύντομη έκδοσή του με 4 διαφορετικά πιάτα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, το οποίο κοστίζει €29.95.

Δείτε το μενού εδώ (https://rous.com.cy/rous-menu/a-la-carte/)

INFO

Κυριάκου Μάτση 16, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία
ΤΗΛ. 22760720