ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το απόλυτο Halloween Party… έρχεται στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού

WIZ TEAM

H ΑΓΟΡΑ Λεμεσού και η ομάδα των θρυλικών και αγαπημένων Nostalgia Parties ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 ένα εντυπωσιακό και απόλυτα «τρομακτικό» Halloween Party, που θα θυμάστε για καιρό!

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις … κολοκύθες, ιστούς και φυσικά τρομακτικά …happy faces! Δυο μουσικά stages, 4 DJs, ρετρό μουσική από τις δεκαετίες του '70 - '80 και '90 - '00, άφθονο ποτό και φαγητό από τα street food style εστιατόρια της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού, συμπληρώνουν το ιδανικό σκηνικό για το πιο ξέφρενο και ανατριχιαστικό… πάρτι της χρονιάς!

Με τρομακτικά outfit και βαμμένα πρόσωπα – ή απλά με το όμορφο χαμόγελό σας …είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Εξάλλου εάν θελήσετε να εκπλήξετε τους φίλους σας , εξειδικευμένοι make-up artists θα είναι εκεί για να σας μεταμορφώσουν… στον πιο τρομακτικό σας εαυτό!

Εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριό σας από τη soldoutickets, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες bit.ly/Nostalgia_HalloweenParty.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 70070070.

Info
Σάββατο 30 Οκτωβρίου, 20.00
Κωνσταντίνου Κανάρη 47-49 Λεμεσός
Κύρια είσοδος από Πλατεία Σαριπόλου
www.limassolagora.com 

*Η διοργάνωση του Nostalgia Halloween Party στην ΑΓΟΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ πραγματοποιείται με την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται με την προσκόμιση safe pass ή με πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR ή RAPID με ισχύ 72 ωρών.