ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το απόλυτο μαγαζί για κοτόπουλο βρίσκεται στον Στρόβολο

WIZ TEAM

Το νέο μικρό μαγαζάκι της πόλης βρίσκεται στην πολυσύχναστη λεωφόρο Σταυρού, ονομάζεται Αλέκτωρ (που σημαίνει κόκορας) και σερβίρει μόνο κοτόπουλο.

Στην ουσία πρόκειται για το γνωστό από την παρουσία του στην Έγκωμη μαγαζί «Τα Σκαλιώτικα Σουβλάκια», το οποίο όχι μόνο μετακόμισε στον Στρόβολο, αλλά μετονομάστηκε κιόλας σε «Αλέκτωρ», ενώ πλέον ειδικεύεται αποκλειστικά στο ψήσιμο του κοτόπουλου στα κάρβουνα και με σλόγκαν «Η τέχνη του κοτόπουλου στα κάρβουνα» προσφέρει πιάτα αποκλειστικά με το συγκεκριμένο είδος.

Μεταξύ άλλων εδώ μπορείτε να απολαύσετε κοτόπουλο ταντούρι, κοντοσούβλι κοτόπουλο, τεριγιάκι, αλλά και το signature κοτόπουλο αλέκτωρ με μανιτάρι, χαλούμι, σαλάτα, πατάτες και κυπριακή πίτα.

Στο μενού θα βρεις επίσης κοτόπουλο σουβλάκι στην πίτα, μερίδα κοτόπουλο κοντοσούβλι, φιλέτο κοτόπουλο, chicken wings, chicken butterfly μαριναρισμένο σε πορτοκάλι και βότανα, φιλέτο κοτόπουλο παναρισμένο με cornflakes, κοτόπουλο curry, chicken fingers και κοτόπουλο με φρέσκα κρέμα.

Πέραν, από το κοτόπουλο υπάρχουν και ορισμένες άλλες επιλογές, όπως σεφταλιές στην πίτα, χαλούμι, μανιτάρια, μπριζόλα και μοσχαρίσιο συκώτι.

Info
Τηλ 22444448.
Λεωφόρος Σταυρού 41, Στρόβολος.
Δ-Σ 11.45-15.00 & 18.00-22.00