ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Barrio είναι το νέο trendy bar-restaurant στη Στασάνδρου

WIZ TEAM

Το δημοφιλές Nom απέκτησε αδερφάκι και όλοι μιλάνε γι’ αυτό.

Βρίσκεται στη Στασάνδρου, στην περιοχή αυτή της πρωτεύουσας που τα τελευταία μερικά χρόνια έχει πάρει τα πάνω της, με πολλά ωραία μαγαζιά για ποτό και φαγητό και προσφέρει asian-fusion κουζίνα με μεσογειακές επιρροές.

Το Barrio, που στα ισπανικά σημαίνει «γειτονιά», είναι τοποθετημένο απέναντι ακριβώς από το nom, το αγαπημένο μπραντσάδικο και έχει εξελιχθεί σε hot spot για φέτος το καλοκαίρι, προσφέροντας τη δυνατότητα για μια ωραία έξοδο μετά φαγητού αλλά και για τα πιο αξέχαστα ενσταντανέ, μιας και έχει φόντο το 360ο, το ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας.

Τα κοκτέιλ έχουν την τιμητική τους, ενώ και το φαγητό που βγαίνει από την κουζίνα παίζουν ήδη πολύ στο Instagram και το Tik Tok.

Ένα μενού με αναφορές στην ασιατική κουζίνα και με έντονες επιρροές από τη μεσογειακή κουζίνα, που προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα. Πιάτα όπως το seabass ceviche, το crispy rice tuna, seabream carpaccio, το iberico pork, το prawn pasta, αλλά και το παγωτό μηχανής που μπορείτε να απολαύσετε στο φινάλε είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφτείτε άμεσα το Barrio.

Αξίζει όπως και να ‘χει να κατεβείτε κέντρο και να απολαύσετε τις γεύσεις στο νέο trendy bar-restaurant της Λευκωσίας.

Info
Τηλ. 99022622
Στασάνδρου 5, Λευκωσία
Τρ-Σ 18.30-00.00