ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Beonix αποκαλύπτει τέσσερις από τους headliners του φετινού line up

WIZ TEAM

Black Coffee, Paul Kalkbrenner, Maceo Plex και Stephan Bodzin, θα βρεθούν στην Κύπρο μεταξύ 22 και 24 Σεπτεμβρίου, για το BEONIX του 2023.

Ο Paul Kalkbrenner, ο Γερμανός DJ και παραγωγός, γνωστός για το μοναδικό του μείγμα techno και house μουσικής, θα ανέβει στη σκηνή στο φεστιβάλ μαζί με τους Black Coffee, Maceo Plex και Stephan Bodzin, που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως.

Εκτός από αυτά τα εντυπωσιακά ονόματα, DJs από όλο τον κόσμο κατευθύνονται στην Κύπρο για το φεστιβάλ για να μεταμορφώσουν το νησί σε κάτι που δεν έχετε ξανά δει. Ετοιμαστείτε να χορέψετε όλη τη νύχτα με την Anna, την Brina Knauss, τον Innellea, τον Jan Blomqvist, την Joplyn, τους Joyhauser, τον Kadosh, την Karla Blum, τη Luna Semara και τον Oliver Huntemann. Συνολικά, το BEONIX θα παρουσιάσει τρεις διαφορετικές σκηνές, 50 DJs και περισσότερες από 30 ώρες ηλεκτρονικής μουσικής.

Το BEONIX βρίσκεται στο παλιό οινοποιείο ETKO στην Κύπρο και προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό μουσικής, πολιτισμού και τεχνολογιών.

Η τοποθεσία έχει ένα εκπληκτικό σκηνικό και μια πλούσια ιστορία, και η ομάδα του φεστιβάλ θα ενσωματώσει σύγχρονες τεχνολογίες και μια καλλιτεχνική εγκατάσταση στην τοποθεσία, καθιστώντας την τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν την αγάπη τους για την ηλεκτρονική μουσική με μια πολιτιστική εμπειρία. 

«Όλοι έχουν συνηθίσει να κλείνουν την περίοδο των φεστιβάλ τους τον Αύγουστο, αλλά οι καιρικές συνθήκες στην Κύπρο καθιστούν δυνατή την παράταση της σεζόν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Θέλουμε οι άνθρωποι να έρχονται στο νησί για να χαλαρώσουν κοντά στη θάλασσα την ημέρα και να χορέψουν μαζί μας όλη τη νύχτα. Θέλουμε το BEONIX να είναι ένας ασφαλής και χωρίς αποκλεισμούς χώρος για όλους όσους θέλουν να δείξουν τα αληθινά τους χρώματα και να είναι ελεύθεροι, αλλά ταυτόχρονα να σέβονται τα όρια των άλλων ανθρώπων», σχολίασε η ομάδα του BEONIX.

Η φετινή ιδέα για το φεστιβάλ είναι ένα ταξίδι στον 9ο πλανήτη. Με βάση τα σχόλια των ανθρώπων από την περσινή χρονιά, το φεστιβάλ ήταν τόσο ασυνήθιστο για τις εκδηλώσεις της Κύπρου που οι άνθρωποι άρχισαν να το αναφέρουν ως έναν άλλο κόσμο ή ακόμα και έναν άλλο πλανήτη. Πάρτε λοιπόν τα εισιτήριά σας και επιβιβαστείτε – το ταξίδι σας ξεκινά σύντομα.

Tickets: https://beonix.art/tickets 

Δείτε πώς ήταν το BEONIX του 2022

Instagram: https://www.instagram.com/beonix_festival/
Facebook: https://www.facebook.com/beonixfestival/ 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRayZ21KY625V7tXczytwRA