ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Burger Heroes άνοιξε σε τρίτο location εκτός Λευκωσίας

WIZ TEAM

Ακριβώς δύο χρόνια μετά το πρώτο καραβάνι στον Στρόβολο και έναν χρόνο μετά το δεύτερο καραβάνι στο Αρεδιού, άνοιξε αισίως το πρώτο εστιατόριο εκτός Λευκωσίας, στο κέντρο της Λάρνακας.

Οι τρεις φίλοι, ο Αντώνης Κολαΐτης, ο Στέφανος Ευσταθίου και ο Αντρέας Ιωάννου, κατάφεραν να φέρουν ξανά στο προσκήνιο τους πιο διάσημους ήρωες της Marvel, βαφτίζοντας με αυτά τα burgers τους, αρχικά μέσω ενός παλιού (από τα μακρινά 80s) καραβανιού που στάθμευσαν στην οδό Δημοκρατίας στον Στρόβολο και έπειτα μέσω ενός δεύτερου καραβανιού στον κεντρικό δρόμο του Αρεδιού.

Τα best sellers σήμερα είναι το Captain (με american sauce, τυρί, μπέικον) και το ξανθό Thor (chicken burger, με thor - honey mustard sauce, spice sauce, τυρί), αλλά και τα Spider Chicken Poppers, ενώ το μενού συνεχώς εμπλουτίζεται και με νέες προσθήκες, μιας και στην αρχή σε αυτό υπήρχαν μόνο πέντε burgers ενώ σήμερα οι επιλογές έχουν διπλασιαστεί.

Σε σχέση με το νέο εστιατόριο στη Λάρνακα, όπου τα παιδιά έχουν μερίδιο, μιας και έχουν δώσει το franchise, αυτό βρίσκεται στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο κέντρο της πόλης, ενώ εκτός από take away και delivery προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για dine in, σε έναν μικρό χώρο χωρητικότητας περίπου 15 ατόμων.

Σημειώνουμε τέλος πως τα παιδιά είναι στην προσπάθεια εξεύρεσης ενός νέου χώρου στη Λευκωσία για να δημιουργήσουν άλλο ένα εστιατόριο, με τον χρονικό ορίζοντα για το νέο εγχείρημά τους να βρίσκεται στον προσεχή Σεπτέμβριο.

Info
Τηλ. 96900055
Αρχ. Μακαρίου 43, Λάρνακα
Δ-Κ 18.00-22.300