ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Centro Storico δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στην ιταλική εξοχή;

WIZ TEAM

Επτά καλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να επισκεφθείτε αυτό το ωραίο εστιατόριο, στην επόμενη επίσκεψή σας στην Αγία Νάπα.

Αρχικά είναι η όψη του, αφού ως ένα πετρόχτιστο κτήριο που είναι, με ωραία βεράντα που προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και μερικές μικρές λεπτομέρειες (όπως τα μεταλλικά εξωτερικά φωτιστικά) που απογειώνουν τον διάκοσμό του, άνετα θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου στην ιταλική εξοχή.

Σε αυτό το ωραίο κτήριο λοιπόν, το οποίο για 30 και πλέον χρόνια λειτουργούσε ως Minos Bar, τα τελευταία δύο χρόνια φιλοξενείται ένα δυνατό εστιατόριο, στο οποίο ο κόσμος απολαμβάνει ιταλική-μεσογειακή κουζίνα, μέσω ενός αρκετά δυνατού dinner menu.

Της κουζίνας ηγούνται οι πολύ ταλαντούχοι Κύπριοι σεφ Αντρέας Σάββα και Έλενα Σάββα, αφού ένας από τους στόχους του εστιατορίου, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη κύριο Κώστα Ευαγγέλου, είναι να δίνεται η ευκαιρία σε νεαρούς σεφ του τόπου μας να δείξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.

Στην Αγία Νάπα, στην κεντρική πλατεία της περιοχής, κοντά στο Μοναστήρι, είναι ένα εστιατόριο που σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις.

Το μενού απαρτίζεται από επιλογές για όλα τα γούστα, με πιάτα όπως μακαρονάδες, riavioli, seafood ριζότο, seafood linguini, ποιοτικά φιλέτα και άλλα είδη κρέατος. Σημαντικό είναι να ειπωθεί πως για πολλά από αυτά, όπου είναι δυνατό βασικά, οι πρώτες ύλες είναι ντόπιες, όπως τα φθαρτά, το κοτόπουλο, κάποια κρέατα κλπ.

Αυτό που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε είναι τα σπιτικά γλυκά. Σίγουρα το red velvet cheesecake, αλλά και το chocolate mousse!

Δυνατή γεύση από Κύπρο έχει και το wine list στο Centro Storico, αφού τιμά δεόντως τον κυπριακό αμπελώνα, ενώ υπάρχουν επίσης και αρκετές ετικέτες από διάφορες περιοχές του εξωτερικού.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στον παιδότοπο του εστιατορίου, το οποίο προφανώς προσφέρεται για ποιοτικές οικογενειακές εξόδους.

Info
Τηλ. 99333052 Κώστας Ευαγγέλου
Γεωργίου Σεφέρη 5, Αγία Νάπα
Τρ-Κ 17.00-23.00