ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Ciacco στον Πρωταρά επιστρέφει δυναμικά

WIZ TEAM

Το αυθεντικό Ιταλικό εστιατόριο του Πρωταρά επανέρχεται με δόση ανανέωσης

Το Ciacco, το talk-of-the-town ιταλικό εστιατόριο της κεντρικής Λεωφόρου του Πρωταρά που κέρδισε τις εντυπώσεις κατά την περσινή σεζόν, επανέρχεται δυναμικά από τις 29 Μαρτίου 2023, με την ομάδα του να δηλώνει πανέτοιμη να μας προσφέρει νέες, απολαυστικές στιγμές και γαστρονομικές εμπειρίες, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν!

Το εστιατόριο που από την πρώτη κιόλας επαφή του με τους θαμώνες βρέθηκε στο επίκεντρο των αναρτήσεων στα social media, λόγω του αυθεντικού made-in-Italy μενού του, και του ιδιαίτερου design του χώρου, μπαίνει ξανά στην καθημερινότητά μας, προσκαλώντας όλους σε καινούργιες infernal taste εμπειρίες, αυθεντικής ιταλικής κουζίνας.

Για τους fan της Ιταλικής κουζίνας, η επάνοδος του Ciacco προσθέτει έναν ακόμη σημαντικό λόγο για μια επίσκεψη στον Πρωταρά, αφού μπορούν να συνδυάσουν τον ηλιόλουστο καιρό που πλέον αρχίζει να σταθεροποιείται, τη summer-loading διάθεση, με το τρίπτυχο - πίτσα, πάστα και κοκτέιλ - που αποτελεί και τη φιλοσοφία του αγαπημένου εστιατορίου!

Πίτσες όπως η κλασική Μαργαρίτα, η λαχταριστή Quatro formaggi, η πικάντικη Diavola, η εκλεπτυσμένη Figura Prosciutto, η δημιουργική Portobellini Florentine και οι καινούργιες εμπνεύσεις Goat Cheese Broccoli και Burrata Zuchini ψημένες στον κίτρινο ξυλόφουρνο, θα φτάνουν και φέτος στο τραπέζι. Επίσης, πεντανόστιμα ιταλικά πιάτα ζυμαρικών όπως το Spaghetti a la Carbonara, το Linguine di gamberi, Papardelle al ragu Bolognaise, Tagliatelle Ciacco, Rigate Arrabiatta και άλλες επιλογές που έχουν προστεθεί στο ανανεωμένο μενού του Ciacco, θα ικανοποιήσουν και πάλι όλα τα γούστα. Παράλληλα, το εντυπωσιακό μπαρ του μαγαζιού θα σερβίρει τα γνωστά πλέον signature Ciacco κοκτέιλ και όχι μόνο!

Τέλος λοιπόν στα #ciaccocravings, αφού η ομάδα του Ciacco είναι και πάλι εδώ, έτοιμη για να μας καταπλήξει!

Πληροφορίες:
• Facebook: Ciacco.cy
• Instagram: ciacco.cy