ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Columbia Steak House μετατρέπεται στον απόλυτο smart casual προορισμό

WIZ TEAM

Εδώ και χρόνια το Columbia Steak House αποτελεί την Ιθάκη της πόλης για όσους ψάχνουν δυνατές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η ωραία ατμόσφαιρα και η αρχιτεκτονική του το καθιστούν όμως και ως έναν ελκυστικό και αλλιώτικο προορισμό για after work συναντήσεις ή για μια χαλαρή έξοδο για ποτό. Πιο συγκεκριμένα, το ωραίο μπαρ δίπλα στο εσωτερικό σιντριβάνι αποτελεί την τέλεια επιλογή για στιγμές χαλάρωσης, όπου με ένα δυνατό κοκτέιλ στο χέρι μπορεί κάποιος να κατεβάσει ρυθμούς.

Μάθετε λοιπόν πως το μενού του Columbia Steak House έχει ανανεωθεί, στοχεύοντας να συνδυάσει την υψηλή γαστρονομία και την άριστη εξυπηρέτηση, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και διαφυγής από τη ρουτίνα.

Επιπλέον, όλα τα καινούρια πιάτα και κοκτέιλ μπορείτε να τα απολαύσετε στη βεράντα του Columbia Steak House, η οποία γειτνιάζει με την εσωτερική αυλή του Columbia Plaza και μαζί δημιουργούν μια αναπαυτική αλλά και συνάμα κομψή ατμόσφαιρα, ιδανική για τα πιο δυνατά καλοκαιρινά βράδια.

Tο ειδικό μενού του μπαρ σχεδιάστηκε για μια πιο ανάλαφρη εμπειρία, όπως ένα χαλαρό δείπνο ή μια επαγγελματική συνάντηση. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία από σούσι και σασίμι που ήδη προσφέρει το Columbia Steak House, όπως τα περιζήτητα Japanese Tempura Ebi και Paprika Crab, τώρα μπορείτε να μοιραστείτε και μικρά διπλά burgers και tapas. Επιλέξτε μεταξύ των Wagyu Duo Sliders με μαγιονέζα τρούφας, των USDA BBQ Chili Beef Duo ή των Prawn Duo sliders.  Συνδυάστε τα μαζί με κάποια από τις τέσσερις επιλογές tapas όπως τις Κροκέττες με βοδινό καρπάτσιο ή τις Μπουκιές Βοδινού με βοδινό ταρτάρ και τσιπς από φλούδα πατάτας. Και για όσους επιζητούν vegan επιλογές, υπάρχουν τα Spicy Rings και τα Moroccan Spring Roll.

Εννοείται πως οι στιγμές χαλάρωσης ολοκληρώνονται με τα μοναδικά κοκτέιλ του Columbia Steak House, τα οποία αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με το νέο μενού του μπαρ. Ανάμεσα στα καινούρια signature cocktails ξεχωρίζουν το Born to Rum, που συνδυάζει πολλά διαφορετικά ρούμια με λικέρ μπανάνας και βατόμουρου και φρέσκο χυμό πορτοκάλι και το Butterfly Effect που περιέχει τζιν εμπλουτισμένο με γεύσεις από το μπλε λουλούδι κλιτόρια.

Το καινούριο μενού του Columbia Steak House έχει στόχο να δώσει νέα πνοή στο smart casual dining, στις επαγγελματικές συναντήσεις και στις αυθόρμητες εξόδους μετά τη δουλειά, διατηρώντας πάντα την αφοσίωση του στις πιο φρέσκες πρώτες ύλες, στον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και στην άριστη εξυπηρέτηση.

Πληροφορίες ή κρατήσεις 25321800