ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Comedy Club για παιδιά έρχεται στην Κύπρο

WIZ TEAM

Η μοναδική παιδική ελληνική stand-up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών, που παρουσιάζεται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό!

O Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand-up κωμικούς και ο δημιουργός αυτής της πρωτότυπης εμπειρίας για όλη την οικογένεια, σχολιάζει με χιούμορ όλα όσα αποτελούν την καθημερινότητα των παιδιών: Αγαπημένους ήρωες, τη σχέση με τα κατοικίδια αλλά και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα!

Τα παιδιά ψυχαγωγούνται μέσα από τη δομή του stand-up comedy, του πιο δυνατού είδους κωμωδίας. Παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, μέσα από τον κόσμο του γέλιου.

Παράλληλα, οι γονείς τους διασκεδάζουν εξίσου, αφού αυτή η παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους.

Οι «μεγάλοι» λοιπόν, μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών, θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα χωρίς ηλικία αλλά με συνισταμένη την κωμωδία.


Info
Σάββατο 7 Μαΐου 2022
Κινηματοθέατρο Παλλάς, 18.00
Γωνία Ρηγαίνης και Αρσινόης
Λευκωσία

Kυριακή 8 Μαΐου 2022
Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, 15.00
Λεμεσός

Εισιτήρια €15
Προπώληση Tickethour.com.cy