ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Cook Shop είναι εδώ ανανεωμένο

WIZ TEAM

Νέο πρόσωπο, σχετικά νέο μενού (που δημιουργήθηκε μέσα στο καλοκαίρι), θεματικά events -όπως αυτό που έρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου-, αλλά και ένα Boutique Bistro δίπλα από το όνομά του, που σε προϊδεάζει για το elegance που χαρακτηρίζει πλέον το αγαπημένο εστιατόριο της πρωτεύουσας.

Τα μεσημέρια, αν βρίσκεσαι στη Λευκωσία, ξέρεις πού θα βρεις καλό φαγητό. Το Cook Shop σε περιμένει κάθε μεσημέρι με τις υπέροχες δημιουργίες διά χειρός του σεφ Ευαγόρα Χατζηπαύλου, πλέον σε ένα φουλ ανανεωμένο σκηνικό.

Πιάτα όπως το risotto trifolada με τα μανιτάρια, η σαλάτα burrata, αλλά και τα streaks, είναι μερικές από τις καινούργιες προσθήκες, σε ένα μενού που εμπλουτίζεται διαρκώς.

Όπως λέχθηκε στο WiZ, μάλιστα, μέσα στις επόμενες βδομάδες θα γίνει και πάλι μια ανανέωση στο μενού, ενώ στόχος είναι το εστιατόριο να αρχίσει και πάλι να λειτουργεί βράδυ.

Προς το παρόν, εκτός από τα μεσημέρια, διοργανώνονται κάποια theme nights, με το πρώτο από αυτά να έρχεται την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, με ένα Degustasion Seafood Menu.

Κρατήσεις 99012307