ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Crosta Nostra φέρνει την «Cucina Meridionale» στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Ένα γαστρονομικό ταξίδι που ξεκινά από τη Νότια Ιταλία και καταλήγει στην οδό Ζήνας Κάνθερ, στη Λευκωσία.

Ο σεφ Nicoló di Puma εγκαταστάθηκε στην πρωτεύουσα, σε έναν ωραίο χώρο, και έναν δρόμο με δυνατά vibes, προσφέροντας εδώ και λίγες μέρες μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους θαμώνες του Crosta Nostra.

Προσφέροντας Pizza Napoletana, Street Food με έμπνευση από τη Σικελία, αλλά και ορισμένα signature desserts, το νέο ιταλικό της πόλης εξελίσσεται σε μια talk of the town κατάσταση για όποιον θέλει να βιώσει μια αυθεντική εμπειρία, ανάλογη με αυτή που προσφέρει μια trattoria στη Νότια Ιταλία και δη στη Σικελία.

Σαν βρεθείς εκεί μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις φημισμένες μπουκιές arancina, τα υπέροχα vegan συνοδευτικά για το ποτό με την ονομασία panelle, αλλά και τα cassatelle με ricotta ή το υπέροχο tiramisu που έρχονται για το απόλυτο επιστέγασμα ενός δυνατού γευστικού ταξιδιού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Crosta Nostra Nicosia (@crosta.nostra)


Φυσικά, στο Crosta Nostra θα γευτείς πρώτα και κύρια την υπέροχη και φημισμένη pizza napoletana, που ψήνεται στον ενδεδειγμένο παραδοσιακό φούρνο, για το πιο τέλειο αποτέλεσμα τόσο σε γεύση όσο και σε υφή αλλά και εμφάνιση -η «λεοπάρ» εμφάνιση της κρούστας είναι το ζητούμενο και εδώ επιτυγχάνεται και με το παραπάνω!

Info
Τηλ. 22210435
Ζήνας Κάνθερ 16, Λευκωσία
@crosta.nostra