ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το διαδικτυακό φεστιβάλ Fengaros Reacts επιστρέφει με έξι παραστάσεις

WIZ TEAM

Μετά από την επιτυχία του φετινού Fengaros Festival τον περασμένο Αύγουστο, η Louvana Records συνεχίζει δυναμικά με την τέταρτη έκδοση του Fengaros Reacts. Αυτή η σειρά ζωντανών εμφανίσεων μεταμφιεσμένη σε Secret Concerts βιντεογραφήθηκε στα μέσα του περασμένου μήνα. Ξεκινώντας από τις 9 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο παραστάσεις από έξι διαφορετικούς τοπικούς καλλιτέχνες μέσα σε έντεκα ημέρες.

9-19 Οκτωβρίου 2023
Fengaros Reacts

Ξεκινώντας ως μέσο για να κρατηθεί ζωντανή η κυπριακή μουσική σκηνή κατά τη διάρκεια του lockdown, το Fengaros Reacts έχει εξελιχθεί στην πιο σημαντική διαδικτυακή πλατφόρμα για προβολή ντόπιων καλλιτεχνών. Αυτή τη φορά, οι παραστάσεις βιτεογραφήθηκαν και ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά σε κοινό μέσα σε τρεις βραδιές τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τον Οκτώβριο, οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες στο κανάλι της Louvana Records στο YouTube.

Louvana Records YouTube channel

Το φεστιβάλ θα ανοίξει με τους Tterlikkas x Fuzz Bus, το πρότζεκτ του θρύλου της κυπριακής μουσικής σκηνής με τους γνωστούς jazz-rockers με την παράστασή τους ‘έξω που τα νερά μας’ που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Fengaros Festival. Θα ακολουθήσουν οι Abettor, ένα συγκρότημα από τη Λάρνακα το οποίο σπρώχνει τα όρια της ροκ. Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης x.ypno θα παρουσιάσει μια καινούρια ξεχωριστή πρόταση στο κυπριακό ραπ, ενώ η ονειρική Hayat Sebep θα μοιραστεί τις ιστορίες της μέσα από τις αιθέριες μελωδίες και ατμόσφαιρες. Η τραγουδοποιός και περφόρμερ Nama Dama θα δημιουργήσει έναν μοναδικό κόσμο μέσω live looping με ηλεκτρονικά και παραδοσιακά στοιχεία, ενώ οι εκρηκτικοί rockers The Ladderman θα κλείσουν δυναμικά το φεστιβάλ!

Tterlikkas x Fuzz Bus 9 Οκτωβρίου
Abettor 11 Οκτωβρίου
x.ypno 13 Οκτωβρίου
Hayat Sebep 15 Οκτωβρίου
Nama Dama 17 Οκτωβρίου
The Ladderman 19 Οκτωβρίου

You can support Fengaros Reacts on our website: http://www.fengaros.com/reacts