ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το διεθνούς φήμης και βραβευμένο LPM Restaurant & Bar στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

WIZ TEAM

Η κορυφαία εταιρία, στους κλάδους φιλοξενίας και ακινήτων, MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited ενδυναμώνει περαιτέρω τις γαστρονομικές επιλογές των επισκεπτών του Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό, με την προσθήκη του διεθνώς αναγνωρισμένου LPM Restaurant & Bar.

Το LPM Restaurant & Bar, αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό concept που ξεκίνησε το 2007 στο Λονδίνο, εμπνευσμένο από κομψά εστιατόρια και μπαρ της Γαλλικής Ριβιέρας, και επεκτάθηκε γρήγορα σε Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Μαϊάμι και Ριάντ.

Η άφιξη του βραβευμένου LPM Restaurant & Bar, σας προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις βαθύτερες απολαύσεις των μεσογειακών συστατικών στα καλύτερά τους, απολαμβάνοντας συναρπαστικά και πρωτότυπα κοκτέιλ. Το λιτό αλλά συνάμα ευφάνταστο μενού διαμορφώνεται προσεκτικά και ανανεώνεται συνεχώς για να προσφέρει μια εξαιρετική γαστρονομική αρμονία που πηγάζει από την ένταση απροσδόκητων γευστικών συνδυασμών.

Η εμπειρία ξεκινάει σε ένα εκλεπτυσμένο αλλά τολμηρό χώρο με φωτεινή και αυθόρμητη ατμόσφαιρα που δίνει την εντύπωση ότι κάτι εξαιρετικό θα συμβεί ανά πάσα στιγμή, ενώ τα έντονα χρώματα με τις εντυπωσιακές επιρροές τέχνης, δημιουργούν αισθήσεις ζωντάνιας που θυμίζουν ότι η ζωή είναι για να αγαπάς!

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η ατμόσφαιρα του χώρου πλαισιώνεται από μια κλασσική αλλά ταυτόχρονα κομψή υπαίθρια διάταξη που θυμίζει τη Γαλλική Ριβιέρα, δημιουργώντας μοναδικούς φιλόξενους ρυθμούς αξέχαστες βραδιές που θέτουν τον πήχη της διασκέδασης σε πρωτόγνωρα ψηλά επίπεδα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις | E: info@lpmlimassol.com  / T: 25 862 222

Η MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς του τουρισμού και της ανάπτυξης ακινήτων με χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από εμβληματικές μονάδες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η MHV είναι ιδιοκτήτης πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το The Landmark Nicosia, το Aphrodite Hills Resort στην Πάφο,το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι και το Πόρτο Πάρος στην Πάρο. Στον τομέα των ακινήτων, η MHV διαχειρίζεται αξιόλογα έργα, όπως το Park Tower, το The Landmark Towers, και τις οικιστικές μονάδες στο Aphrodite Hills Resort, ενώ παράλληλα ο Όμιλος μελετά σημαντικό αριθμό εγχειρημάτων και στους δύο κλάδους, κυρίως στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.

Το LPM Restaurant & Bar φημίζεται για την ευφάνταστη κουζίνα του, εμπνευσμένη από τη Γαλλική Ριβιέρα, τα συναρπαστικά πρωτότυπα κοκτέιλ και την αρμονική ατμόσφαιρα. Ταξιδεύει τους επισκέπτες στο μενού του με λεπτές εντάσεις, αξέχαστους και απολαυστικούς συνδυασμούς που προσδίδουν ξεχωριστά τα μεσογειακά συστατικά. Είναι ένας ολοκληρωμένος προορισμός εμπνευσμένος από την κομψή κουλτούρα των ακτών της Νότιας Γαλλίας, με τολμηρές αλλά εκλεπτυσμένες γεύσεις και φιλοξενία επιπέδου πρώτης κατηγορίας.

Το LPM Restaurant & Bar έχει δυναμική παρουσία στο Ντουμπάι, στο Λονδίνο, στο Άμπου Ντάμπι, στο Μαϊάμι, στο Χονγκ Κονγκ, στο Ριάντ και από φέτος και στη Λεμεσό.