ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Dirty Fingers (by Mouson) θα γίνει η νέα «βρώμική» μας συνήθεια

WIZ TEAM

Οι ιδιοκτήτες και η δημιουργική ομάδα της κουζίνας του Mouson Bar Restaurant, σε μια περίοδο όπου η πανδημία «πλήγωσε» σκληρά τις επιχειρήσεις εστίασης, δεν τα βάζουν κάτω αλλά τολμούν και συνεχίζουν να ανανεώνονται, να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και τάσεις με στόχο να μας προσφέρουν ιδιαίτερες και ποιοτικές επιλογές.

Tο νέο τους project, το «Dirty Fingers», είναι ένα street food menu με βάση άριστης ποιότητας πρώτες ύλες για μια ποιοτική street food εμπειρία στον χώρο σας. Το Dirty Fingers φιλοδοξεί να είναι η ποιοτική delivery επιλογή στο πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον του street food.

Αν και το delivery προγραμματίζεται να αρχίσει περί τα τέλη Φεβρουαρίου, θα μπορείτε παρόλα αυτά να πάρετε μια πρώτη γεύση από τις επιλογές στο brunch του Mouson Brunch, από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, μεταξύ 10πμ και 4πμ.

Το μενού: Στο μενού του Dirty Fingers θα βρεις εύγευστες «βρώμικες» Street Food προτάσεις του σεφ Κυριάκου Κερλέγκου και της ομάδας του, που περιλαμβάνουν το Dirty Secret, το signature Black Angus cheeseburger με τη μυστική σος, το Dirty Bird burger με στήθος βιολογικού κοτοπούλου παναρισμένο με Ιαπωνική φρυγανιά, τα Sticky Bones με τα slow cooked spare ribs και το κλασσικό και δημοφιλές burger που αγαπήσαμε στο brunch του Mouson! Επίσης, θα προσφέρεται και Dirty vegan επιλογή για τους vegan lovers!

Ανυπομονούμε να «λερώσουμε» τα δάκτυλά μας και να απολαύσουμε τις street food επιλογές του Mouson, που είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσουν τη «βρώμική» μας γαστρονομική συνήθεια!

Dirty Fingers
IG: dirtyfingerscy