ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Emotions Festival 2022 είναι γεγονός

WIZ TEAM

9 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να απελευθερώσουν όλα τα χρώματα του συναισθηματικού ουράνιου τόξου, μέσα στο δάσος, για τουλάχιστον 24 ώρες, σε ένα φεστιβάλ μουσικής techno.

Πρόκειται για ένα νέο φεστιβάλ στην Κύπρο, το οποίο αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια τοπικών και διεθνών ομάδων για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό και να προσφέρουν στη σκηνή καινοτόμα μουσική και φουτουριστικές ιδέες. Μια εμπειρία μέσω της οποίας οι άνθρωποι μπορούν να ανακαλύψουν και να εμπνευστούν από τα δικά τους συναισθήματα μέσω της ηλεκτρονικής μουσικής, της φύσης και της συντροφικότητας.

Αναφέρουν οι διοργανωτές:

«Διαμορφωνόμαστε συνεχώς από μια ατελείωτη ροή συναισθημάτων. Αυτά ορίζουν τις επιλογές και τις πράξεις μας, πώς σχετιζόμαστε με τους δίπλα μας και κατά συνέπεια πώς μας συμπεριφέρονται.

Η μουσική, η δημιουργία και η έκφρασή της, οδηγείται από συναισθήματα και μεταφράζεται σε αναμνήσεις εκείνης της στιγμής. Με αυτή τη σκέψη, θέλουμε να συνδεθούμε μέσω της μουσικής και των τεχνών, για να σας δείξουμε το όραμα μας για το πώς τα συναισθήματα μπορούν να έχουν νόημα και σημασία στην καθημερινή ζωή.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι στιγμές συναισθημάτων μέσα από τη μουσική είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που θα αφηγείται ξανά και ξανά, μια στιγμή που αφήνει ατελείωτη ευτυχία όποτε την αναπολούμε. Και γι’ αυτό, σας προσκαλούμε στο πρώτο φεστιβάλ αυτού του είδους στην Κύπρο.

Ελάτε να βιώσετε τη μουσική techno μαζί μας στην πιο αγνή της μορφή, περιτριγυρισμένοι από φύση και ομοϊδεάτες. Από το ένα ηλιοβασίλεμα στο άλλο, 9 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να απελευθερώσουν όλα τα χρώματα του συναισθηματικού ουράνιου τόξου μέσα στο δάσος για τουλάχιστον 24 ώρες».

Καλλιτέχνες: 

Dasha Rush
https://soundcloud.com/dasha-rush

Luigi Tozzi - Live
https://soundcloud.com/luigitozzi

Amandra - Live
https://soundcloud.com/amandraaa

Vera Logdanidi
https://soundcloud.com/veralogdanidi

F-ON
https://soundcloud.com/f-ondj

Alex Tomb
https://soundcloud.com/alex-tomb

Katra
https://soundcloud.com/katradj

WLM
https://soundcloud.com/wlm-music

Iffie
https://soundcloud.com/iffie

Στον χώρο θα υπάρχει φαγητό προς πώληση, αλλά και καλυμμένη περιοχή για δωρεάν κάμπινγκ.

Info
Σάββατο 25 & Κυριακή 2 Ιουνίου 2022
Angel’s Hills, 19.00
Καμπιά, επ. Λευκωσίας
Εισιτήρια €30 (early bird - sold out), €40 (προπώληση), €50 (στην είσοδο)
Προπώληση https://ra.co/events/1510476