ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Fengaros High 2024 επιστρέφει στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου

WIZ TEAM

Η Louvana Records περήφανα ανακοινώνει την επιστροφή του Fengaros High, της κορυφαίας πλατφόρμας για την ανάδειξη νέων μουσικών της Κύπρου. Στα πρότυπα του Fengaros Festival, η μεγάλη τελική συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με πρωτότυπη μουσική, δημιουργικότητα και έμπνευση.

Τα έξι σχήματα που επιλέχθηκαν από την καλλιτεχνική επιτροπή για τη φετινή διοργάνωση είναι οι band5a, BUZZ, JupitersWisdom, Sis I cracked my head open, Sophia Kadi και Velvet Rope. Τη συναυλία θα παρουσιάσει ο stand-up κωμικός Champis, ενώ ο DJ και παραγωγός Alejjos θα κλείσει την βραδιά.

Πληροφορίες & Εισιτήρια: www.fengaros.com/high 

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το High καθιερώνεται ως η κορυφαία πλατφόρμα του νησιού για νέους μουσικούς. Ο στόχος παραμένει αμετάβλητος: να δώσει σε καλλιτέχνες έως 19 ετών την ευκαιρία να παρουσιάσουν την μουσική τους και να ενταχθούν ομαλότερα στην μουσική βιομηχανία. Καθ’ όλη τη διαδικασία, οι νεαροί καλλιτέχνες καθοδηγούνται από επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι απαρτίζουν την φετινή καλλιτεχνική επιτροπή: Μάριος Τακούσιης (συνθέτης), Αθηνά Κάσιου (σκηνοθέτις), Άντρεα Σολομωνίδου (μάρκετινγκ μάνατζερ), Βίκυ Κάλλα (χορογράφος), Λευτέρης Μουμτζής (παραγωγός) και Μιχάλης Καρακατσάνης (industry expert).

Την μέρα της συναυλίας, αφού οι έξι καλλιτέχνες παρουσιάσουν ζωντανά την αυθεντική τους μουσική, η καλλιτεχνική επιτροπή σε συνδυασμό με ψηφοφορία από το παρευρισκόμενο κοινό θα επιλέξουν τη νικητήρια παρουσίαση η οποία θα ανταμειφθεί με δωρεάν ηχογράφηση στο Studio eleven63 και θα εμφανιστεί στο Fengaros Festival (1-3 Αυγούστου 2024). Όλες οι παρουσιάσεις του Fengaros High θα κινηματογραφηθούν και θα κυκλοφορήσουν στο YouTube κανάλι της Louvana Records.

18 Μαΐου / Αμφιθέατρο Ιδαλίου / Έναρξη 18:00

Διοργανωτές: Louvana Records | Χρυσός Χορηγός: LLPO Law Firm
Υποστηρικτές: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο
Πολιτισμός 2021-2025: Υφυπουργείο Πολιτισμού