ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Φεστιβάλ Φέγγαρος ανακοινώνει τους πρώτους headliners για τη δέκατή του διοργάνωση

WIZ TEAM

Το μεγαλύτερο υπαίθριο φεστιβάλ της Κύπρου έχει ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα για να γιορτάσει τη δέκατη του επέτειο, αυτό το καλοκαίρι.

Το Φεστιβάλ Φέγγαρος έχει μέχρι τώρα ανακοινώσει τη Μαρίνα Σάττι και το συγκρότημα Nightstalker, ως τα δύο πρώτα μεγάλα ονόματα για τη φετινή του έκδοση. Η νεαρή τραγουδοποιός, Μαρίνα Σάττι, παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις. Τέσσερα χρόνια μετά την σαρωτική επιτυχία της «Μάντισσας» και μεγάλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο, έγινε η πρώτη και μοναδική ελληνίδα καλλιτέχνης που έχει εμφανιστεί ζωντανά στο KEXP, COLORS και NOWNESS. Όλα αυτά λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου δίσκου της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Οι ροκάδες Nightstalker, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ευρωπαϊκής hard-rock σκηνής για περισσότερο από τριάντα χρόνια, θα ανέβουν στην μεγάλη σκηνή του φεστιβάλ για να προσφέρουν μια μεγάλη δόση αυθεντικoύ rock-n-roll και βαριών riffs.

Το Φεστιβάλ Φέγγαρος έχει μέχρι τώρα ανακοινώσει τη Μαρίνα Σάττι και το συγκρότημα Nightstalker, ως τα δύο πρώτα μεγάλα ονόματα για τη φετινή του (10η) έκδοση. 

Ο Φέγγαρος επιστρέφει στο χωριό Κάτω Δρυς, στην επαρχία Λάρνακας, μετά από δύο χρόνια παύσης για να γιορτάσει τη δέκατη επέτειό του, στις 28 - 30 Ιουλίου, με ένα μεγάλο και φιλόδοξο line up που εγγυάται ότι θα αφήσει ευχαριστημένο τον κάθε επισκέπτη του. Το φεστιβάλ είναι γνωστό για το συνδυασμό κορυφαίων μουσικών επιλογών με το μαγευτικό τοπίο ενός παραδοσιακού κυπριακού χωριού όπου οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να εξερευνήσουν και να κατασκηνώσουν κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού νυχτερινού ουρανού, ζώντας μια μοναδική φεστιβαλική εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ GRAMMY, ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΦΕΓΓΑΡΟ;

Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ είναι ήδη διαθέσιμα στη σελίδα του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ θα δημοσιεύσει περισσότερες ανακοινώσεις τις προσεχείς βδομάδες.

Πληροφορίες/Εισιτήρια: www.fengaros.com
Facebook: www.facebook.com/fengaros
Instagram: www.instagram.com/fengaros