ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει Fashion Bazaar

WIZ TEAM

Μια εκδήλωση που εδώ και μερικά χρόνια έχει καθιερωθεί ως θεσμός, εξυπηρετώντας τους σκοπούς για τους οποίους οι Αλκυονίδες έχουν τάξει την ύπαρξή τους.

Το FASHION Bazaar θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 30  Δεκεμβρίου, με είδη ένδυσης που πρόσφεραν δωρεάν επώνυμες μπουτίκ, σχεδιαστές και φίλες του Σωματείου. Επιπλέον, θα πωλούνται γούρια και  χειροποίητα κοσμήματα  με ημιπολύτιμους λίθους, φτιαγμένα με ιδιαίτερο γούστο από την Αλκυονίδα  Άννα Αγρότη.

Ώρες και μέρες λειτουργίας: 
Καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων και των δύο Κυριακών 11/12 και 18/12, από τις  10:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 μμ. και από τις 3:00 μμ μέχρι τις 6.00μμ.

Διεύθυνση: Αφροδίτης 31 και Στασάνδρου 1, στο κέντρο της Λευκωσίας (απέναντι από το κτήριο 360)

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται οικονομική στήριξη.

Πάντα κοντά στον συνάνθρωπο, και στηρίζοντας έμπρακτα όπου υπάρχει ανάγκη, εδώ και 24 χρόνια από την ίδρυση τους, οι Αλκυονίδες έχουν αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά σωματεία της Κύπρου, με αξιοσημείωτη και συνεχή κοινωνική δράση. Υποτροφίες και χορηγίες για φοίτηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μερική κάλυψη του κόστους σε θέματα υγείας και για μετάβαση εκτός των συνόρων της Κύπρου για θεραπεία, σταθερή οικονομική στήριξη σε άπορες οικογένειες, είναι αναφορικά ένα κομμάτι από το έργο στο οποίο οι Αλκυονίδες συντελούν.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.alkionides.org.cy, info@alkionides.org.cy,

fb: Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες  - Alkionides Charity

Χορηγός Επικοινωνίας: LOVE FM 100.7