ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Flying Away Art and Music Festival επιστρέφει δυναμικά

WIZ TEAM

H ομάδα του Flying Away Art and Music Festival επιστρέφει και φέτος, με το αγαπημένο μας φεστιβάλ αλλά και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

To πρόγραμμα:

Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου
Μelodic Electronic Music
18.00-19.30 Tania
19.30-21.00 Pueblo Franco & The Mighty Scoop
21.00-22.30 Salo & Kzen
22.30-00.00 Pazzi & Pan

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου
Μagic De Spelle
Υπόγεια Ρεύματα
Ενδελέχεια- Δημήτρης Μητσοτάκης
Dj Charitos

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
Locomondo (Live)
Dj Portiero

Το φεστιβάλ πάντοτε έχει ως γνώμονα την προβολή της τέχνης και των Κυπρίων καλλιτεχνών, για αυτό φέτος δίνει και πάλι την ευκαιρία σε 150 και πλέον καλλιτέχνες να αναδείξουν τις δημιουργίες τους στα ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια. Η γκάμα των έργων των καλλιτεχνών-δημιουργών είναι αρκετά ευρεία και στα μαγαζάκια μπορείτε να βρείτε έργα ζωγραφικής που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο σας, illustrations, ταξιδιάρικες φωτογραφίες και κάρτες, κατασκευές που θα κάνουν τη διαφορά στο σαλόνι σας, έργα γραφιστικής, χειροποίητες δημιουργίες με ποικίλα υλικά, ιδιαίτερα κοσμήματα με τεχνικές που δεν συναντάτε συχνά, και φυσικά μόδα από πλήθος ταλαντούχων Κύπριων δημιουργών.

Το κοινό θα μπορεί να παραγγείλει ή να αγοράσει απευθείας τα έργα-δημιουργίες που επιθυμεί, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους καλλιτέχνες και δημιουργούς του τόπου μας.

Θα απολαύσετε όλα τα πιο πάνω έχοντας στη διάθεσή σας street food και παγωμένη craft μπύρα, καφέ, ποτό, γλυκό και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχούλα σας. Θα υπάρχουν γεύσεις από Ιταλία, Γερμανία, Ασία και φυσικά Κυπριακές γεύσεις για τους παραδοσιακούς μας τύπους. Επίσης θα υπάρχουν και vegetarian επιλογές ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι ουρανίσκοι και οι διατροφικές ιδιαιτερότητες!

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να παίξουν γιγάντια παιχνίδια σε ένα ειδικά διαμορφωμένο playground.

Το ξεχωριστό και χαλαρωτικό μας lounge area θα ενισχυθεί με περισσότερα lounge σποτάκια στα οποία δεν θα λείπουν οι επιλεγμένες μας υπηρεσίες όπως τα δροσερά cocktails και FAF signature cocktails από την εξειδικευμένη ομάδα του Jar Mobile Bar και ο ναργιλές για την απόλυτη χαλάρωση από την ομάδα του ShishaLove.

Επαγγελματίες make up artists και κομμωτές θα προσφέρουν στο κοινό μας τα FAF festival looks!

Ιnfo
Παρασκευή 8 - Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023
Γήπεδο Ορφέα, 18.00
Αθήνας 23, Λευκωσία