ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Flying Away Art & Music Festival επιστρέφει

WIZ TEAM

Και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, μουσικούς και όχι μόνο για τη φετινή διοργάνωση.

Θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 9 και 11 Σεπτεμβρίου, στο γνωστό location, στο Γήπεδο του Ορφέα, στη Λευκωσία.

«Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια υποχρεωτικής απουσίας, η ομάδα του Flying Away Art and Music Festival επιστρέφει, με το αγαπημένο μας φεστιβάλ αλλά και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες των τελευταίων ετών έδρασαν καταλυτικά, οδηγώντας μας σε νέα μονοπάτια, καινούριες ιδέες και την ανάγκη να επενδύσουμε στους ανθρώπους μας ακόμα περισσότερο.

Έτσι, ανανεωμένοι, συνεχίζουμε την πολύχρονη πορεία μας· συνεχίζουμε να αγαπάμε την Τέχνη και τη Μουσική, συνεχίζουμε να δημιουργούμε, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Flying Away Art and Music Festival, καθώς και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του χρόνου, να δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία που τους ταιριάζει:

ARTISTS
Ασχολείσαι με οποιαδήποτε μορφή τέχνης και θέλεις να εκθέσεις τις δημιουργίες σου στο κοινό του φεστιβάλ; Δήλωσε συμμετοχή σε αυτή την κατηγορία! Αν είναι η πρώτη σου συμμετοχή στο φεστιβάλ, θα χαρούμε ιδιαίτερα να σε γνωρίσουμε. Ευπρόσδεκτες είναι όλες οι μορφές τέχνης, όπως: Ζωγραφική / Fine Art / Illustration / Installation / Γραφιστική / Φωτογραφία / Arts & Crafts / Σχεδιασμός Κοσμημάτων / Σχέδιο Μόδας / Performing Arts / Γλυπτική / Ταινίες Animation μικρού μήκους / Ντοκιμαντέρ / Video Art / Digital Art.


M
U S I C I A N S
Είσαι μουσικός, μουσικό συγκρότημα ή Dj; Τότε μπορείς να λάβεις μέρος στο φεστιβάλ αλλά και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις μας, στέλνοντάς μας ένα δείγμα της δουλειάς σου (περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα).

Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε καλλιτέχνες από όλο το φάσμα μουσικής: Electronic / Pop / Rock / Hip Hop / Reggae / Alternative κ.ά.

S T A F F
Θέλεις να συμμετάσχεις ενεργά στο φεστιβάλ ή/και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μας; Γίνε κι εσύ μέρος της ομάδας μας: Διοργάνωση / PR / Γραφιστικά / Φωτογραφία /  Υπηρεσίες bar / Εθελοντισμός / κ.ά.


F O O D - V E N D O R S
Έχεις εστιατόριο, cafe, κινητή καντίνα/street food truck ή κάποια άλλη επιχείρηση εστίασης και θέλεις να την προωθήσεις στο φεστιβάλ, προσφέροντας φαγητό, ροφήματα και σνακς στο κοινό του; Δήλωσε συμμετοχή και πες μας τι έχει το δικό σου food stand να προσφέρει. Σου παραθέτουμε τις ιδέες μας, αλλά θα χαρούμε να ακούσουμε τη δική σου, ακόμα κι αν δεν είναι στη λίστα!

Μεζέδες από την Κυπριακή μας παράδοση / Fajitas & Tapas / Ασιατική κουζίνα / Pulled pork, burgers, hot-dogs / Δροσερές σαλάτες και Vegan νοστιμιές / Σοκολατολιχουδιές / Ζουμερά Ντόνατς / Pop-Corn / Παγωτά / κ.ά.


S P O N S O R S  / S U P P O R T E R S / F R I E N D S / S E R V I C E S

Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες και επιχειρήσεις που συνάδουν με το ύφος του φεστιβάλ μας και θέλουν να προωθηθούν με τα μέσα που διαθέτει – πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του τριημέρου, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μας: Καταστήματα / Μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις κάθε είδους / Εξοπλισμός


Δείτε εδώ, στο σχετικό ποστ, πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο φεστιβάλ.