ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Fork Food Market επιστρέφει στην βάση του

WIZ TEAM

Μετά την πρώτη εμφάνιση του Fork Food Market στο Γέρι, επιστρέφει στη βάση του για ακόμα δύο εκδηλώσεις πριν  κτυπήσει η καλοκαιρινή ζέστη και αρχίσουμε όλοι να τρέχουμε στις παραλίες!

Έτσι, αυτή τη Παρασκευή, 31 Μαΐου, το βρίσκουμε στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ. Η Dj Koulla P. Katsikoronoϊοu θα συνοδεύει τη βραδιά μας με τις μουσικές της επιλογές.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε και πάλι ένα καινούριο πωλητή! Τις Pizza Bella οι οποίες σερβίρουν μια από τις καλύτερες ζύμες πίτσας που έχετε δοκιμάσει ποτέ!

Μην ξεχάσετε να φέρετε τα ποτήρια σας, αλλιώς ελάτε να διευρύνετε τη συλλογή σας με το καινούριο κίτρινο μας ποτήρι. Υπενθυμίζουμε ότι τα ποτήρια διατίθενται στo bar μας στην τιμή των 2 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com ), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market ), στείλτε email (market@forkcy.com) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799557777/ +35796395261.