ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Fork Food Market επιστρέφει στους Κήπους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

WIZ TEAM

Ακόμη ένα καλοκαιρινό διάλειμμα έχει φτάσει στο τέλος του και ευελπιστούμε ότι ήταν καλό και νιώθετε γεμάτοι και έτοιμοι για τη νέα χρονιά! Και ενώ βιώνουμε τη δυσκολία της επαναπροσαρμογής στην καθημερινότητα, υπάρχει κάτι που μας δίνει δύναμη: η επιστροφή του Fork Food Market στους Κήπους!

Θα μας βρείτε στον πολυαγαπημένο μας Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας στις 20 του Σεπτέμβρη, όπου όπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική από τον DJ Mario Katsavra θα μείνουν μέχρι πιο αργά.

Θα σας καλοσωρίσουμε με δύο νέους πωλητές για τους οποίους είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Τους Smash Bites που μας έρχονται από τη Λάρνακα με το αξέχαστο fried chicken burger τους και τους Dough – Handmade pastries με απίθανα γλυκά όπως cookie dough με παγωτό και κέϊκ καρότο με σάλτσα καραμέλας. Αν δεν μπορούσατε να βρείτε λόγο για να μας επισκεφτείτε, ορίστε δύο!

Θα τα πούμε πολύ σύντομα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com ), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email (market@forkcy.com) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799557777/ +35796395261.

Info
Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2024
Δημ. Κήπος Λευκωσίας, 19.00-23.00
www.forkfoodmarket.com