ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Fork Food Market πάει επιτέλους Λεμεσό

WIZ TEAM

Σε συνεργασία με τη Limassol AGORA.

Ραντεβού στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Fork Food Market, στην πρόσφατη εκδήλωση στη Λάρνακα, σειρά πήρε η Λεμεσός, όπου το πρώτο Fork Food Market θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 του Σεπτέμβρη, στην πλατεία Κωνσταντίνου Κανάρη, που εφάπτεται της Limassol AGORA.

Σε αυτή την μίνι εκδοχή του Fork Food Market θα βρείτε Bratwurst λουκάνικα από τον Top Dog, νόστιμα bao buns απο το Bao Cyprus, επιλογές από αυθεντική ινδική κουζίνα από τις Utsav και plant-based burgers από τους MITTS.

Φαγητό θα βρείτε από τις 7μμ μέχρι και τις 11μμ, ενώ το ποτό και η μουσική θα συνεχίσουν μέχρι τα μεσάνυχτα.


Το Fork Food Market είναι η πρώτη αγορά street food της Κύπρου και λειτουργεί στη Λευκωσία από το 2014.

Έχει χτίσει δυνατές συνεργασίες με καλούς πωλητές street food και όσοι έχουν επισκεφτεί το Fork Food Market ξέρουν πως εκεί θα βρουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί μας σε street food.

Στόχος της ομάδας είναι να διοργανώνει εκδηλώσεις σε χώρους που προσφέρουν κάποιο ενδιαφέρον για να χτιστεί μια ολοκληρωμένη ευχάριστη εμπειρία όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φαγητό και ποτό  παρέα με καλή μουσική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με market@forkcy.com, 99557777 ή 99395261 ή επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα & κοινωνικά δίκτυα του Fork Food Market:
www.forkfoodmarket.com
www.facebook.com/forkcy
www.instagram.com/fork.food.market

H Limassol AGORA είναι ένας σύγχρονος πολυχώρος συνεύρεσης, εστίασης και ψυχαγωγίας στο κέντρο της παλιάς Λεμεσού. Στεγάζει σειρά από διάφορα εστιατόρια street food, έχει εξαιρετικό παιγνιδώτοπο, μπαράκι, club και χώρους προς ενοικίαση για popup και πριβέ εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με marketing@limassolagora.com, 70070070 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα & τα κοινωνικά δίκτυα της Limassol AGORA:
www.limassolagoracom
www.facebook.com/limassolagora
www.instagram.com/limassolagora