ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Fork Food Market πάει για πρώτη φορά στην Αγία Νάπα!

WIZ TEAM

Το αγαπημένο street food party βγαίνει για πρώτη φορά εκτός συνόρων πόλης και πάει στην Αγία Νάπα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου! 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

Έχει καιρό που το σκεφτόμαστε και επιτέλους το κάνουμε! Παρόλο που αυτή η ιδέα ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ήμασταν πάντα διστακτικοί γιατί η Αγία Νάπα είναι η Αγία Νάπα, και συμβαίνουν τόσα πολλά εκεί πέρα που δεν νιώθαμε σίγουροι ότι θα έχει χώρο και για μας. Αλλά, μετά που μας προσέγγισε και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας της Αγίας Νάπας, αποφασίσαμε ότι είναι καιρός να το δοκιμάσουμε!

Έτσι, την Παρασκευή, 26 του Ιούλη και το Σάββατο, 27 του Ιούλη, θα μας βρείτε στην κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας, εκεί που είναι το διάσημο γλυπτό, I Love Ayia Napa. Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ.

Για αυτούς που θα μας επισκεφτούν για πρώτη φορά, ορίστε μερικά λόγια για εμάς:

Το Fork Food Market είναι η πρώτη αγορά street food της Κύπρου η οποία λειτουργεί από το 2014 στη Λευκωσία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με μια πολύ καλή ομάδα πωλητών και έτσι στην αγορά μας μπορείτε να βρείτε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί μας σε street food. Θέλουμε να παρέχουμε μια ωραία και ολοκληρωμένη εμπειρία στον κόσμο μας έτσι πάντα γυρεύουμε άνετους και καλαίσθητους χώρους όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει το φαγητό και το ποτό του παρέα με καλή μουσική.

Θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε μετά που θα τελειώσετε από τις παραλίες, όταν θα κοντεύει να δύσει ο ήλιος και η ζέστη θα επιτρέψει στην πείνα μας να εμφανιστεί. Το φαγητό θα κυμαίνεται από κλασικές επιλογές όπως burgers και φαλάφελ σε πιο ιδιαίτερες επιλογές όπως θαϋλανδέζικα χορτοφαγικά spring rolls και ασιατικά momos. Ελάτε τη βόλτα σας, δέστε τι προσφέρουμε και επιλέξτε ότι τραβά το στομάχι σας. Τη βραδιά σας θα συνοδεύει μπαρ με draught μπύρα, ενδιαφέρον κοκτέιλ και αναψυκτικά καθώς και DJ ο οποίος θα μας δώσει ρυθμό!

Η συνταγή της επιτυχίας μας παραμένει πάντα πάνω κάτω η ίδια: καλό φαγητό, απολαυστική μουσική, όμορφη ατμόσφαιρα! Δεν μπορείτε να το χάσετε.
Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com ), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email (market@forkcy.com) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799557777/ +35796395261.