ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Gazi Live Stage επιστρέφει

WIZ TEAM

Η πρεμιέρα και τα ξέφρενα #Gazomata της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής.

Ταυτίστηκε με τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας από την μέρα που ανακοίνωσε την παρουσία του. Ονομάστηκε από τους θαμώνες το σημείο «G» της διασκέδασης, καθώς η διασκέδαση στο Gazi Live Stage έχει πλέον τον χαρακτήρα μιας μοναδικής εμπειρίας.

Ο αγαπημένος προορισμός λοιπόν, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου ενόψει του τριημέρου, και οι πόρτες του θα είναι ανοιχτές κάθε Παρασκευή και Σάββατο με οχταμελές μουσικό σχήμα, ενώ τις Κυριακές στο stage ανεβαίνουν οι Reunion Band.

Οκτώ εξαίρετοι καλλιτέχνες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ανεβαίνουν στο ανανεωμένο πάλκο, απογειώνοντας τις βραδιές μας με ένα μουσικό πρόγραμμα, το οποίο σίγουρα θα μας κρατήσει σε κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τις Κυριακές, από νωρίς, οι Reunion Band σ’ ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα, παντρεύουν το ελληνικό ροκ, την έντεχνη μουσική και το καλό λαϊκό τραγούδι.

Η εμπειρία στο Gazi Live Stage αναβαθμίστηκε με διακριτικές αλλαγές στους καλοφτιαγμένους και νόστιμους μεζέδες του, κάνοντας το γευστικό ταξίδι ακόμα πιο δελεαστικό. Η κάβα του μαγαζιού έχει επίσης μεγαλώσει, προσδοκώντας να ικανοποιήσει κάθε επιλογή.

Η ομάδα του Gazi Live Stage έχει αποδείξει εγγυημένα ότι γνωρίζει πως οι βραδιές μετατρέπονται σε αξέχαστες εμπειρίες διασκέδασης με την παρέα σας. Πρόκειται για έναν ιδανικό προορισμό για την ημέρα των γενεθλίων σας, το Hen’s ή Bachelor’s πάρτι σας, ενώ οι εταιρικές ή άλλου είδους έξοδοί σας μπορούν να μετατραπούν σε μια μοναδική και αξέχαστη ανάμνηση.

Το Gazi Live Stage τηρεί όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

INFO
Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 61, (κέντρο του παλαιού πυρήνα Στροβόλου), Στρόβολος, Λευκωσία
ΤΗΛ. 96894044