ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το Global Game Jam - Cyprus 2024 επιστρέφει!

WIZ TEAM

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στη συνεργασία και τη διασκέδαση, με σκοπό τη δημιουργία καινοτόμων βιντεοπαιχνιδιών. Βάσει ενός παγκοσμίου theme καλείσαι σε 48 ώρες να δημιουργήσεις ένα video game μαζί με την ομάδα σου.

Αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Είσαι επαγγελματίας ή αρχάριος/α;  Δεν έχει σημασία! Αν είσαι Game Programmer, Game Designer, Game Artist, Content Designer, Level Designer, Sound Designer, Gamer, Video-game enthusiast, είσαι ευπρόσδεκτος/η για να μας δείξεις το ταλέντο σου και να εισέλθεις στον κόσμο της ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών. Κάνε δωρεάν την εγγραφή σου τώρα στο www.globalgamejamcyprus.org/ και γίνε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας!».
 

Τι να περιμένεις:

Δικτύωση: Θα έρθεις σε επαφή με άλλα άτομα που αγαπούν τα βιντεοπαιχνίδια, ενθουσιώδεις επαγγελματίες και πιθανούς συνεργάτες.

Απεριόριστη Δημιουργικότητα: Θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μαζί με την ομάδα σου (θα σου βρούμε εμείς την ομάδα) στo Cyprus Global Game Jam 2024 και μαζί να αναπτύξετε το δικό σας βιντεοπαιχνίδι.

Διασκέδαση: Σου εγγυόμαστε ένα τριήμερο δημιουργικότητας και διασκέδασης.


Το Global Game Jam αποτελεί μια παγκόσμια γιορτή της καινοτομίας στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, και είμαστε υπερήφανοι που το φέρνουμε στην Κύπρο για δεύτερή φορά!

Το GGJ Cyprus 2024 είναι μία διοργάνωση του Kinx Gaming & Humane Technology Center με την ευγενική χορηγία του Center for Social Innovation, Cablenet  και την υποστήριξη του Gameshow Cyprus, BOLT, Netcast Zone και του ενεργειακού energy drink Red Bull.

Info
Παρασκευή 26, Σάββατο 27, Κυριακή 28 Ιανουάριου 2023
European University Cyprus, από τις 15:00 (26/1) μέχρι και τις 20:00 (28/1)   
Πληρ. 77776077, 22351135, www.globalgamejamcyprus.org/