ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To «Grimm Story» ανεβαίνει στο Θέατρο Μασκαρίνι

WIZ TEAM

«Grimm Story»! Αυτό είναι το έργο που ετοιμάζει για τη θεατρική περίοδο 2023-2024 το «Θέατρο Μασκαρίνι». Ένα έργο, φτιαγμένο με αγάπη από μας για τη δική σας διασκέδαση και τη διασκέδαση των παιδιών σας. Μια ιστορία, με ήρωες από γνωστά παραμύθια των αδελφών Γκριμ. Κοντά σας και πάλι, στο Θέατρο Μασκαρίνι, στο δικό μας χώρο, στα Λατσιά. H 18η παιδική θεατρική παράσταση στα 11 χρόνια ιστορίας του Θεάτρου. Φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Λίγα λόγια για το έργο: Μια ιστορία βασισμένη, σε τρία πολύ γνωστά παραμύθια των αδερφών Γκριμ, όπου ο Χάνσελ και η Γκρέτελ συναντούν τον έξυπνο Ραφτάκο και την Ωραία Κοιμωμένη. Ο Έξυπνος Ραφτάκος πάει στην πριγκίπισσα της χώρας, ώστε να μπορέσει να λύσει το γρίφο που θα του βάλει και να καταφέρει να γίνει βασιλιάς. Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία μαθαίνει τη σημασία του να έχει κανείς πίστη στον εαυτό και τις ικανότητές του. Ταυτόχρονα βοηθά τον Χάνσελ και την Γκρέτελ. Μαζί ενωμένοι καταφέρνουν να ξυπνήσουν την ωραία κοιμωμένη από τα εκατό χρόνια ύπνου. Έτσι ανακαλύπτουν το πόσο σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε για το δίκαιο και να είμαστε ενωμένοι, όπως επίσης, τη σημασία της συγγνώμης, του να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του και να επανορθώνει γι’ αυτά.

Το κείμενο είναι του Πέτρου Κονόμου. Την αυθεντική μουσική έγραψαν ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος και Σταύρος Μακρής ενώ την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή. Βοηθός χορογράφου η Σταυρίνα Κούσπαρου. Το σχεδιασμό των κοστουμιών ανέλαβε η Ευαγγελία Ονουφρίου και την κατασκευή του σκηνικού ο Δημήτρης Δημητρίου. Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Έφη Χαραλάμπους, Άντρη Κούκου και Παναγιώτης Γεωργίου. Την αφίσα που συνοδεύει την παράστασή μας σχεδίασαν η Μαριάννα Παναγιώτου και ο Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, στο Θέατρο Μασκαρίνι στα Λατσιά. Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 10:30πμ. Μέχρι 29 Νοεμβρίου 2023.

Παραστάσεις: 

Θέατρο Μασκαρίνι Κάθε Κυριακή από 8 Οκτώβριου μέχρι 26 Νοεμβρίου στις 10.30
Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 16.30
Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών Λεμεσός Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στις 16.30
Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στις 10.30
Εισιτήρια €10
Κρατήσεις 9948508 3& 22270420