ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Hofbräu München φέρνει (και φέτος) το Oktoberfest στην Κύπρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Hofbräu München ένα εκ των έξι μελών του Συνδέσμου Ζυθοποιών Μονάχου, συνιδιοκτήτης του trademark Oktoberfest και συνδιοργανωτής του, φέρνει και φέτος στην Κύπρο το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας του κόσμου. Το Oktoberfest at Neo Plaza by Hofbräu München διοργανώνεται φέτος 28 – 31 Οκτωβρίου 2021 στο μοντέρνο χώρο του Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά με τη χορηγία της Pepsi Max.

Άφθονη, αυθεντική βαυαρέζικη μπύρα, γερμανικά λουκάνικα, μουσική από αγαπημένα συγκροτήματα και Djs συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό του τελευταίου τετραημέρου του Οκτωβρίου, φέρνοντας στην Κύπρο χρώμα, γεύσεις, αρώματα και μουσικές από το πιο μεγάλο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο, το οποίο διοργανώνεται από 1810.

Για τέσσερις μέρες το Neo Plaza θα θυμίζει κάτι από Μόναχο με παρεϊστικους πάγκους και τραπέζια μπροστά στη σκηνή, έτοιμο να υποδεχτεί λάτρεις της μπύρας και όχι μόνο.

Την Πέμπτη τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο Dj Sofoulis ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο στην σκηνή του Oktoberfest at Neo Plaza by Hofbräu München θα ανέβουν οι On Tour και οι Neon Knights. Την αυλαία θα ρίξουν την Κυριακή οι Macumba με latin και jazz ακούσματα.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
28/10 – 17:30 Dj Sofoulis
29/10 - 19:30 On Tour
30/10 – 19:30 Neon Knights
31/10 – 17:30 Macumba (Latin ▪ Jazz)

Τα σημεία πώλησης μπύρας, ποτών και φαγητού ανοίγουν κάθε μέρα από τις 11:00πμ και θα σερβίρουν έως τις 11:00μμ.
Η είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν το Hofbräu München και η Kerma (Cyprus) Ltd, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της μπύρας ΗΒ στην Κύπρο, με τη χορηγία της Pepsi Max και την στήριξη του Neo Plaza και του Beer & Beer, επίσημης μπυραρίας του Hofbräu München σε Κύπρο και Ελλάδα.