ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το i-Fitness Day επιστρέφει για 11η χρονιά στηρίζοντας το Telethon Κύπρου

WIZ TEAM

Για 11η συνεχόμενη χρονιά, το i-Fitness Day επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, σε νέα τοποθεσία στο Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως στη Λευκωσία με στόχο να στηρίξει και φέτος τον φιλανθρωπικό θεσμό Telethon.

Η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση, που έχει καθιερωθεί στην ατζέντα δράσεων του θεσμού, είναι αφιερωμένη στη γυμναστική και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία ενεργούς συμμετοχής, συνεισφοράς και διασκέδασης. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν όπως κάθε χρόνο για τη στήριξη του ερευνητικού έργου του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και των μελών του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινά νωρίς το πρωί και για πρώτη φορά θα συμπεριληφθούν και κυπριακά παραδοσιακά παιχνίδια, εν όψει των εορτών του Πάσχα, με σακουλοδρομίες, αυγουλοδρομίες, λιγκρί κλπ. Η συνέχεια θα δοθεί με ομαδικά παιχνίδια γυμναστικής, επιδείξεις καράτε και άλλων πολεμικών τεχνών, ομαδικές τάξεις εκγύμνασης κατάλληλες για όλα τα γούστα και ηλικίες, και φυσικά Zumba!

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος με ομάδα επαγγελματιών, όπου μπορούν να απασχολούνται τα παιδιά, καθώς οι γονείς θα αθλούνται ή θα απολαμβάνουν τον καφέ και το σνακ τους.

Το κόστος συμμετοχής είναι €10 ανά άτομο. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook. Για κρατήσεις συμμετοχών, μπορείτε να καλέσετε στο 99 663 255.

Μεγάλος χορηγός του TELETHON είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου.